top of page

su 02. kesäk.

|

Kulttuurihanat

njihe & Kadonnut manner

Pohjoiset vaihtoehtojuurimuusikot njihe ja Kadonnut Manner kiertävät Itä-Suomea 30.5.-2.5. ja päättävät rundinsa matineakeikkaan klo 15 Savonlinnan Kulttuurikellarin ravintolassa sunnuntaina 2.6. Vapaa pääsy.

Registration is Closed
See other events
njihe & Kadonnut manner
njihe & Kadonnut manner

Paikka & aika

02. kesäk. 2019 klo 15.00

Kulttuurihanat, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna

Tietoa tapahtumasta

Pohjoiset vaihtoehtojuurimuusikot njihe ja Kadonnut Manner kiertävät Itä-Suomea 30.5.-2.5. ja päättävät rundinsa matineakeikkaan Savonlinnan Kulttuurikellarissa sunnuntaina 2.6.

njihe (psykedeelinen folk, Inari)

njihe on inarilaisen Elle Kokkosen psykedeelinen folk-projekti. Heleänraa’assa musiikissa kuuluu vaikutteita niin synkästä americanasta, Inarijärven äänimaisemista kuin naivismistakin. https://m.soundcloud.com/njihe

Kadonnut Manner (Finnish Primitive Guitar, Oulu)

Kadonnut Manner on Lauri Mannerin soolokitarakeikkailussaan käyttämä taiteilijanimi, jolla hän on esiintynyt alkuvuuodesta 2017 asti. Primitiivikärpäsen purema on saanut usutettua Kadonneen Mantereen tuon jälkeen noin 150 keikalle sekä julkaisemaan kaksi albumillista omia sävellyksiä sekä cover- ja split-kasetit, joihin voi tutustua täällä: http://kadonnutmanner.bandcamp.com. Kadonnut Manner ammentaa vaikutteensa John Faheyn, Mississippi John Hurtin ja Skip Jamesin kitaransoitosta, Kainuun korpimaisemista ja vilkkaasta mielikuvituksestaan, ja lopputulos aiheuttaa kuulijoissa pään sisäistä matkailua ja syviä tuntemuksia hypnoottisen rytmimusiikin parissa.

Soittoa alkaen kello 15, vapaa pääsy!

Järj. Kulttuurihanat

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page