top of page

Wed, 16 Aug

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Andres Roots

Viron tunnetuin bluesmuusikko Andres Roots Savonlinnassa! Rootsin huhtikuussa 2016 Viron albumilistan ykköseksi noussut ja Kultaisella Levyllä palkittu LP "Roots Music" on jatkuvasti ainoa Baltiassa listojen kärkeen yltänyt blueslevy ikinä. Liput 20 / 18€ puoli tuntia ennen ovelta!

Takaisin etusivulle
Paluu
Andres Roots
Andres Roots

Tapahtuman järjestää

16 Aug 2023, 19:00 – 21:00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Lisätietoa

"Akustisella kitaralla virtuoosimaisesti operoiva Andres Roots tekee vuosi vuodelta aina tyylikkäämpää musiikkia. Mutta älkää huolestuko, sillä bluesista on kyse edelleen!" kirjoitti viime vuonna Blues News -lehdessä Honey Aaltonen. "Kappaleet olivat jotain aivan muuta kuin perusbluesia, mutta niiden dynaamisuus ja kekseliäs leikkisyys saivat paikalla olleet bluespuristitkin intoutumaan musiikista, laajemman musiikkimaun omaavista puhumattakaan," kuvaili Rootsin Down Home Kivi –keikkaa Jyrki Kallio Rytmimusiikkia -blogissaan.

Tartossa asuvan virolaisen slide-velhon tuotanto on radiossa soinut jopa viidellä mantereella ja Viron ja Suomen lisäksi hän on keikkaillut myös Amerikassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Puolassa, Slovakiassa, Tsekeissa, Liettuassa ja Latviassa. Rootsin huhtikuussa 2016 Viron albumilistan ykköseksi noussut ja Kultaisella Levyllä palkittu LP "Roots Music" on jatkuvasti ainoa Baltiassa listojen kärkeen yltänyt blueslevy ikinä. Tuorein CD "Vol. 12" ilmestyi maaliskuussa 2023.

"Viron tunnetuin bluesmuusikko ja vakiintunut vientituote." – Turun Sanomat, FI

"Huippuluokan slidekitaristi." – Blues Blast Magazine, USA

"Kovin virolainen juttu sitten Skypen keksimisen." – Roots & Fusion, UK

Keikka alkaa klo 19:00

Liput 20 / 18€ puoli tuntia ennen ovelta

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

www.andresroots.com

https://andresroots.bandcamp.com/

Jaa tapahtuma

bottom of page