top of page

Wed, 25 Sept

|

Muhasaaren Teatteri

Anjan lähes erinomainen elämä / iltanäytös klo 19

Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari syksyllä 2019!

Takaisin etusivulle
Palaa
Anjan lähes erinomainen elämä / iltanäytös klo 19
Anjan lähes erinomainen elämä / iltanäytös klo 19

Tapahtuman järjestää

25 Sept 2019, 19:00 – 20:30

Muhasaaren Teatteri

Lisätietoa

Esko-Pekka Tiitisen romaanin pohjalta dramatisoinut Kimmo Hirvenmäki, näyttämöllä Mervi Koskinen, ohjaus Kira Boesen

Anjan lähes erinomainen elämä on Esko-Pekka Tiitisen romaanin pohjalta dramatisoitu lämminhenkinen monologi tohmajärveläisestä Anjasta, joka puhua posottaa elämäntarinaansa siskon tuomalle kasettinauhurille. Pala palalta. Ruppeema ruppeemalta. Siinä tulee samalla rakennettua itselle lähes erinomainen elämä. Väliäkö sillä, menikö kaikki aivan niin, tai edes sinne päin...näytelmä lempeydestä ja ihmisen ymmärtämisestä.

Näyttelijä Mervi Koskinen jäi eläkkeelle pitkän uran päätteeksi Savonlinnan Teatterista keväällä 2019. Mervin ura on pitänyt sisällään satoja roolitöitä erliaisissa kokoonpanoissa. Nyt on aika monologin. Mervi on ihmisenä jaksanut aina levittää ympärilleen rakkautta, avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta. Nämä arvot näkyvät myös hänen työssään näyttelijänä lavalle saakka. Anjan lähes erinomainen elämä sai ensi-iltansa Savonlinnan Teatterissa toukokuussa 2019.

"Lehdessä kerrottiin, että jotkut, joilla on paljon turhaumia, alakaavat kehittelemään itelleen onnellista elämää."

Liput 26 / 24 e, ennakkoon osoitteesta muhasaarenteatteri.tapahtumiin.fi, varattavissa myös väliaikatarjoilut

Lisätiedot ja ryhmälipunmyynti puh. 050 5265 163

-

Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari – Syksyn aikana nähtävät kolme teosta edustavat erilaisia näkökulmia naisen asemaan, olemisen oikeutukseen ja siihen kuinka eri aikoina ja erilaisissa tilanteissa elävät naiset maailman ympärillään ja itsessään kokevat. Teoksista löytyy historiallista näkykulmaa ja tätä päivää, sekä suuria kysymyksiä: Onko mikään muuttunut? Mikä on muuttunut? Minkä pitäisi muuttua? Vakavasta ja ajankohtaisesta yhteisteemastaan huolimatta nämä teokset on kuorrutettu huumorilla ja ammentavat rohkeasti eri tyylilajeista.

Ennakkomyynnissä myös Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari x 3 -sarjalippu, jolla pääset näkemään kaikki kolme teosta hieman edullisemmin.

Jaa tapahtuma

bottom of page