top of page

Tue, 02 Apr

|

Savonlinnan Kulttuurikellari

Anne-Mari Heiskanen: JÄLJET – akvarelleja ihmisyydestä

Kuvataiteilija Anne-Mari Heiskasen näyttely JÄLJET – akvarelleja ihmisyydestä Kellarin Ravintolassa 2.4.-8.6.2024. Avoinna ti-to 16-22 (23) pe-la 16-24 (01) su-ma tapahtumien yhteydessä. Vapaa pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Anne-Mari Heiskanen: JÄLJET – akvarelleja ihmisyydestä
Anne-Mari Heiskanen: JÄLJET – akvarelleja ihmisyydestä

Tapahtuman järjestää

02 Apr 2024, 16:00 – 08 Jun 2024, 23:00

Savonlinnan Kulttuurikellari, Anne-Mari Heiskanen

Lisätietoa

2.4.-8.6.2024

ti-to 16-22 (23) pe-la 16-24 (01) su-ma tapahtumien yhteydessä

Kulttuurikellari  Olavinkatu 34, Savonlinna 57130

Palettipaperi on apuna taiteellisessa työssä, se on paperi johon etsin sopivaa väriä tai sivellystä työn alla olevaan varsinaiseen akvarelli-  tai tussiteokseen.  Palettipaperille tulee yllättäviä värisekoituksia, läiskiä, täpliä ja tipluja, jotka ovat näkyviä jälkiä työskentelyn vaiheista. Muodostuu abstraktia yllätyksellisyyttä ja kiehtovaa kerroksellisuutta, kuvaa joka on maalautunut valkoiselle palettipaperille kaiken maalaustyön ohessa tiedostamatta – on jäänyt kiehtovaa maalausjälkien ja vaiheiden sekamelskaa, jota jatkan maalaten etsimällä tuttuja muotoja, korostaen jotain kuvassa jo olemassa olevaa, tai tuon kuvaan intuitiivisesti uutta, hetkellisesti jotain tärkeää, mielestä kumpuavaa.

Näin yllättäen syntyi uusi JÄLJET – akvarelleja ihmisyydestä - maalaussarja, keskellä elämää ja keskellä taiteellista työtä, maalaussarja jossa pohdin; Mitä ovat jäljet ihmisessä? Millaiset jäljet kohdalleni sain - miten kaukaa historiasta ne tulevat - miten niitä muutan – millaisia jälkiä itse teen?

Taiteellista työtä on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto.

Jaa tapahtuma

bottom of page