top of page

Wed, 23 Oct

|

Muhasaaren Teatteri

Babylon - Red Nose Company / iltanäytös klo 19

Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari syksyllä 2019!

Takaisin etusivulle
Palaa
Babylon - Red Nose Company / iltanäytös klo 19
Babylon - Red Nose Company / iltanäytös klo 19

Tapahtuman järjestää

23 Oct 2019, 19:00 – 20:30

Muhasaaren Teatteri

Lisätietoa

”Jos menisit vain kerran elämäsi aikana teatteriin, Babylon olisi se esitys.” – katsoja

Babylon oli syksyn 2018 teatteritapaus, joka on sittemmin kiertänyt useilla paikkakunnilla ja mm. Tampereen Teatterikesässä. Omaelämäkerrallinen ja hykerryttävän hauska esitys käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Näyttelijät Minna Puolanto ja Hanna Seppä tuovat näyttämölle monenlaisia valtikan heiluttajia aina Katariina Suuresta Ronaldoon ja Madonnasta Trumpiin. Marielle Eklund-Vasaman ohjaama esitys antaa rohkean ja tuoreen puheenvuoronsa edelleen kuumana käyvään #metoo-keskusteluun.

"Klovnit näyttävät, että teatterin taika syntyy lopulta yksinkertaisuudesta: siitä, kun salissa on valo, valokeilassa taitava näyttelijä ja pieni punainen nenä." --HS

Näyttämöllä: Minna Puolanto ja Hanna Seppä

Käsikirjoitus ja esitysdramaturgia: Minna Puolanto, Marielle Eklund-Vasama ja työryhmä

Ohjaus: Marielle Eklund-Vasama

Valo- ja äänisuunnittelu: Juha Tuisku

Pukusuunnittelu: Virve Balk

Valokuvat: Mark Sergeev

Tuotanto: Minna Puolanto, Niina Bergius, Tinni Torikka ja Anna Jauhola / Red Nose Company

Liput 30 / 28 e, ennakkoon osoitteesta muhasaarenteatteri.tapahtumiin.fi, varattavissa myös väliaikatarjoilut. Lisätiedot ja ryhmälipunmyynti puh. 050 5265 163. Kesto: 1 h 30 min. Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille. Ensi-ilta Kanneltalossa 19.9.2018

-

Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari – Syksyn aikana nähtävät kolme teosta edustavat erilaisia näkökulmia naisen asemaan, olemisen oikeutukseen ja siihen kuinka eri aikoina ja erilaisissa tilanteissa elävät naiset maailman ympärillään ja itsessään kokevat. Teoksista löytyy historiallista näkykulmaa ja tätä päivää, sekä suuria kysymyksiä: Onko mikään muuttunut? Mikä on muuttunut? Minkä pitäisi muuttua? Vakavasta ja ajankohtaisesta yhteisteemastaan huolimatta nämä teokset on kuorrutettu huumorilla ja ammentavat rohkeasti eri tyylilajeista.

Ennakkomyynnissä myös Muhasaaren Teatteri goes Kulttuurikellari x 3 -sarjalippu, jolla pääset näkemään kaikki kolme teosta hieman edullisemmin.

Jaa tapahtuma

bottom of page