top of page

Thu, 12 Oct

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Big Creek Slim

Big Creek Slim, syntymänimeltään Marc Koldkjaer Rune, on tanskalainen bluesartisti, joka on suorastaan sensaatiomaisesti noussut Euroopan blueskartalle! Bassossa Jaska Prepula. Klo 19:00, liput ovelta 20€ puoli tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Paluu
Big Creek Slim
Big Creek Slim

Tapahtuman järjestää

12 Oct 2023, 19:00 – 21:00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry, Big Creek Slim, Jaska Prepula

Lisätietoa

Big Creek Slim, syntymänimeltään Marc Koldkjaer Rune, on tanskalainen bluesartisti, joka on suorastaan sensaatiomaisesti noussut Euroopan blueskartalle. Hänen autenttinen ja raaka laulusoundinsa ja kitaransoittotyylinsä hakevat vertaistaan nykypäivän bluesmaailmassa.  Big Creek Slim on erittäin monipuolinen ja hämmästyttävän laajan ohjelmiston hallitseva muusikko. Hänet on valittu useasti Tanskan parhaaksi bluesartistiksi, ja myös hänen useat levytyksensä ovat saaneet tunnustusta aina amerikkalaisia bluesmedioita myöten.  

Big Creek Slim on viime vuodet kiertänyt tiiviisti Euroopan klubeja ja festivaaleja niin bändin kanssa kuin myös sooloartistina. Lokakuisella Suomen visiitillään Slim esiintyy duo-kokoonpanolla, jossa hänellä on seuranaan pitkäaikainen soittotoverinsa Jaska Prepula, joka tunnetaan monien ulkomaisten blues-artistien kiertueyhtyeistä, ja myös kotimaisen Tomi Leino Trion riveistä.  

Big Creek Slim - laulu, kitarat 

Jaska Prepula - kontrabasso

Liput 20€ puoli tuntia ennen ovelta!

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry. 

 https://www.straightshooter.dk/artist/big-creek-slim

Jaa tapahtuma

bottom of page