top of page

Sat, 16 Apr

|

Daddios yhteistyössä Nova Records Oy

Daddios - Journey Thru the Past 25v.

Daddios soittaa bändin virallisen 25-vuotisjuhlakeikan Savonlinnan Kulttuurikellarilla.

Takaisin etusivulle
Palaa
Daddios - Journey Thru the Past 25v.
Daddios - Journey Thru the Past 25v.

Tapahtuman järjestää

16 Apr 2022, 19:00

Daddios yhteistyössä Nova Records Oy

Lisätietoa

Soittajat:

Ville Vilén (koskettimet, laulu) Arto Kurvinen (rummut, laulu) Jaakko Pitkänen (kitara, laulu) Kari Kärkkäinen (basso, laulu) Kari Montonen (kitara, laulu)

Liput 25 e https://www.nettilippu.fi/fi/event/suruton_2022_1 / Liput ovelta klo 18.30 alkaen 

Daddios bändi on perustettu vuonna 1994 Mikkelissä. KKM (Kurvinen, Kärkkäinen, Montonen) bändi oli esiintymässä, jota Ville ja Jaska oli kuuntelemassa. Keikan jälkeisen pienen juttutuokion jälkeen päätettiin kokoontua soittamaan kaikki yhdessä. Jo parin viikon päästä bändi oli lavalla ilman treenejä ja soittoteemana CCR. Tästä muodostui pian suosittu tiistai-illan tapahtuma, jossa käytiin läpi eri artisteja tai teemoja. Usein soittamisen yhteydessä pidettiin teemoihin liittyviä pop-tietokilpailuja. Ajoittain soittoiltoihin, jota oli luonnollisesti myös viikonloppuisin, kutsuttiin myös vierailevia artisteja. Daddios on soittanut vuosien varrella myös muutamia keikkoja torvi- sekä lyömäsoitin sektioilla täydennettynä.

Bändin nimi – Daddios - juontuu perustamisen aikakaudesta, jolloin kaikilla oli kotona pieniä lapsia.

Daddios soittaa cover musiikkia - pääosin ns. "vanhan liiton musiikkia". Juhlaohjelmassa kuullaan monipuolinen kattaus bändin parhaita paloja 25-vuoden varrelta mm. Eagles, J.J.Cale, Bob Dylan, Wigwam, Van Morrison, Procol Harum, CCR, The Doobie Brothers, David Bowie, Steely Dan, Guy Clark, Lynnyrd Skynnyrd, The Band, Tom Waits, Little Feat ja saattaapa ohjelmistossa olla jopa Tabula Rasa.

Bändin jäsenistä kaikki muut paitsi Kari Kärkkäinen asuvat Mikkelissä. Kosketinsoittaja, laulaja Ylen Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén on lähtöisin Savonlinnasta. Kuten Ville myös Jaakko ”Jaska” Pitkänen ovat molemmat valmistuneet Savonlinnan OKL:stä, mutta asettuivat sen jälkeen asumaan Mikkeliin. Kari puolestaan muutti perheineen Mikkelistä Savonlinnaan 2001. Bändillä on siten vankka koto myös Savonlinnassa.

Savonlinnan kulttuurikellarin Journey Thru the Past 25v. -keikalla on mukana myös Kari Montonen, ammattimuusikko. Hän kuului bändin alkuperäiseen kokoonpanoon ja on nykyisin ollut jälleen usein bändin kokoonpanossa mukana.

Jaa tapahtuma

bottom of page