top of page

Sat, 15 Apr

|

Joonas Widenius, Kulttuurikellari

Flamencokitaran ilta - Joonas Widenius

Matkaa Andalusian lämpöön virtuoottisen kitaran matkassa! Liput 20/15€ ovelta puoli tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Palaa
Flamencokitaran ilta - Joonas Widenius
Flamencokitaran ilta - Joonas Widenius

Tapahtuman järjestää

15 Apr 2023, 19:00 – 21:00

Joonas Widenius, Kulttuurikellari, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Lisätietoa

”Flamencokitaran ilta –Joonas Widenius” 

"Einfach sensationell!" 02/2020 Concerto Magazine, Itävalta

Joonas Widenius on suomalainen kärkikaartin flamencokitaristi. Wideniuksen pohjana kaikuvat flamencokitaran sävelet, mutta hänen omaleimainen sävelkielensä ottaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Flamencokitaran illassa hän esittää perinteisiä espanjalaisia flamencosävelmiä ja näiden lisäksi uusia omia flamencokitarateoksiaan. Kuulija matkaa Andalusian lämpöön virtuoottisen kitaran matkassa. 

Wideniuksen osaaminen hämmästytti myös flamencokitaravirtuoosi Paco de Lucian kiertuemanagerin, joka intoutui kirjoittamaan hänestä sanoin: I am very surprised to hear such an authentic Flamenco feeling from the north of Europe. Joonas Widenius really has a Spanish heart! 

Soolokitaristina hän on esiintynyt laajalti Euroopassa, joko soolona tai trionsa kanssa, erilaisilla festivaaleilla, klubeilla ja konserttisaleissa. 

Widenius on esiintynyt ja tehnyt töitä lukuisten huippuartistien ja taiteilijoiden kanssa, joista mainittakoon UMO, Perico Sambeat, Iiro Rantala, Teemu Viinikainen, Meri-Lapin jousikvartetti, David Dominguez, Alba Carmona, Petri Kumela, Niko Kumpuvaara, Karo Sampela, Hannu Rantanen, Alpo Aaltokoski, Raul Mannola, Raoul Björkenheim, Kirsi Poutanen, Risto Toppola, Jari ”Delay” Kolanen, Katja Lundén, Pirjo Yli-Maunula, Kaari Martin, Roni Martin, ja monet muut.

www.joonaswidenius.org

Jaa tapahtuma

bottom of page