top of page

Sat, 30 Mar

|

Iloiset tytöt & Kulttuurikellari

Ilo(iset) tytöt Kulttuurikellarin Ravintolassa

Ilo(iset) tytöt alkaa palailla keikkatauoltaan ja soitto raikaa pian Savossa! Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan keikkaamme Savonlinnan Kulttuurikellarin ravintolassa 30.3.2019 klo 19.00.

Registration is Closed
See other events
Ilo(iset) tytöt Kulttuurikellarin Ravintolassa
Ilo(iset) tytöt Kulttuurikellarin Ravintolassa

Tapahtuman järjestää

30 Mar 2019, 19:00

Iloiset tytöt & Kulttuurikellari, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Lisätietoa

Ilo(iset) tytöt on Suomen ensimmäinen ja ainoa female folk -yhtye. Alkuvuodesta 2012 Savonlinnan Taidelukion hellässä huomassa perustetun, lempeän anarkistisen trion elämänfilosofia myötäilee iloa, eloa, suloa ja tuloa. Yhtyeen kantaaottavat kappaleet ovat herskyviä, villejä ja vapaita, (tyttönä olemisen) iloja ja suruja, jopa elämän totuuksia, sopivassa suhteessa sisältäviä. Musiikillisen inspiraation lähteenä toimivat muun muassa tilille putkahtava opintotuki tai saunailta ystävien kesken. Aina on syy iloon - sen haluamme myös jokaisella keikallamme kuulijoillemme tarjota!

Olemme vuoden 2015 Folklandian kummiyhtye, mutta suurimmat meriittimme ovat tunteiden herättäminen hyvin erilaisissa kuulijoissa, musiikin kautta ilmaiseminen hyvin yksinkertaisella, mutta monisävyisellä tavalla sekä muutama keikan jälkeen meille esitetty treffipyyntö.

Esikoislevymme "Tulossa!" ilmestyi marraskuussa 2016.

Pihla Perämäki - laulu, viulu, nauru

Elli Pulliainen - 2-rivinen haitari, laulu

Venla-Vanamo Asikainen - kontrabasso, laulu

Vapaa pääsy

Jaa tapahtuma

bottom of page