top of page

Fri, 21 Jul

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Lapland-Balkan-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha täräyttää Kulttuurikellarissa hurlumhei-tanssit kesäisen 'Punkkitarkastus'-singlensä julkaisun kunniaksi! Liput 20€ ovelta puoli tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Paluu
Jaakko Laitinen & Väärä Raha
Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Tapahtuman järjestää

21 Jul 2023, 19:00 – 21:00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry, Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Lisätietoa

Viime lokakuussa Savonlinnan Kansanmusikkiipäivänä hurmannut Lapland-Balkan-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha täräyttää Kulttuurikellarissa hurlumhei-tanssit kesäisen 'Punkkitarkastus'-singlensä julkaisun kunniaksi! Bändin musiikin pääraaka-aineet ovat Balkanin tuliset rytmit sekä kultakauden Suomi-Iskelmä. Vuosien varrella musiikilliseen maustehyllyyn on kertynyt sattumia myös muun muassa Turkista, Kreikasta ja Gruusiasta. Sanoituksissa ruoditaan elämän pieniä ja suuria kysymyksiä pimeän pullon hankinnasta todellisuuden peri-olemukseen.

Kuusi kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa levyä julkaissut orkesteri tunnetaan ennen kaikkea hurmoksellisena keikkabändinä. Mainetta on ylläpidetty kiivaalla keikkatahdilla kauniin karussa kotimaassamme jo vuodesta 2009 lähtien. Lisäksi ulkomaan eläjiä on käyty sivistämässä jo yli 20 eri maassa aina Alma Atasta Lontooseen asti!

Väärä Raha tarjoilee niin tulevaisuuden levyiltään kuin rakastetuimpia ralleja vuosien varrelta. On aika pistää kukka rintaan, tanssikengät jalkaan ja pistää lapikasta lattiaan!

Kokoonpano:

Jaakko Laitinen - laulu

Marko Roininen - haitari

Ilkka Arola - trumpetti, buzuki

Sara Puljula - kontrabasso

Janne Hast - rummut

Liput 20€ puoli tuntia ennen ovelta, keikka alkaa klo 19:00.

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry ja Jaakko Laitinen & Väärä raha

Jaa tapahtuma

bottom of page