top of page

Fri, 05 Jul

|

Kaarnasalo

Kaarnasalo - puhtaalta pöydältä

Elämässä on käännekohtia, jotka vaativat rohkeutta päästää irti ja pyyhkiä pöytä puhtaaksi. Näistä hetkistä syntyneet laulut julkaistiin esikoisalbumilla ja lauluja esittää Savonlinnasta lähtöisin oleva säveltäjä, laulaja Kaarnasalo, Sanna Pulkkinen. Liput ovelta 15€

Takaisin etusivulle
Paluu
Kaarnasalo - puhtaalta pöydältä
Kaarnasalo - puhtaalta pöydältä

Tapahtuman järjestää

05 Jul 2024, 19:00 – 21:00

Kaarnasalo, Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Lisätietoa

Kaarnasalo - puhtaalta pöydältä

Elämässä on käännekohtia, jotka vaativat rohkeutta päästää irti ja pyyhkiä pöytä puhtaaksi. Näistä hetkistä syntyneet laulut julkaistiin esikoisalbumilla ja lauluja esittää savonlinnasta lähtöisin oleva säveltäjä, laulaja Kaarnasalo, Sanna Pulkkinen, mukaansa tempaisevan bändinsä kanssa: Mikko Seppänen (Koskettimet), Tatu Kemppainen (Kitarat), Ville Rauhala (Bassot), Mikko Taipale (Rummut), Hanna Seppänen (taustalaulu).

5.7. klo 19:00. Liput ovelta 15 € puoli tuntia ennen keikkaa.

Kaarnasalo, Sanna Pulkkinen on laulaja, lauluntekijä ja musiikinopettaja Savitaipaleelta. Sanna on vuosien aikana säveltänyt tunnelmallisia, tarinallisia lauluja ja keväällä -23 laulut sovitettiin bändille ja joulukuussa ilmestyi esikoisalbumi.

Yhdeksästä laulusta syntyi aikajana, jossa jokainen laulu on kuin kohtaus eletystä elämästä. Kaisa Martinin runot ovat arkisia ja todeksi elettyjä tunteita.

Sanna kertoo ” Tapasin Kaisan, joka sanoi, että hänellä on laulunsanoja. Sanat upposivat minuun, ne kertoivat juuri niistä tunteista, joita kävin läpi. Huomasin istuvani usein pianon ääreen. Ei ollut valmiita nuotteja, en miettinyt teoreettisia sointukulkuja. Musiikki ikäänkuin maalasi sanat soivaan muotoon. Lauloin sanoja ja liitin sointumaailman niiden ympärille. Syntyi lauluja lapsuudesta, kipeistä ihmissuhteista, riittämättömyydestä ja kaipuusta.”

Sävellykset korostavat laulujen tarinaa ja jokainen albumin yhdeksästä kappaleesta on toteutettu rohkeasti musiikkigenrejä yhdistäen. Upea Kaarnasalo bändi tulkitsee tunnelmat vahvasti eläytyen. Sanna ja osa soittajista on entisiä Savonlinnalaisia ja taikkarilaisia. On hienoa päästä keikalle kotikonnuille!

Tapahtuman järjestää Kaarnasalo, yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tapahtuma

bottom of page