top of page

Thu, 02 Jan

|

Kulttuurihanat

Keikkailta: Astro Can Caravan

Kulttuurikellarin uusi vuosi alkaa vauhdilla tämän vaikuttavan yhdeksänhenkisen kollektiivin kera!

Takaisin etusivulle
Palaa
Keikkailta: Astro Can Caravan
Keikkailta: Astro Can Caravan

Tapahtuman järjestää

02 Jan 2020, 19:00 – 21:30

Kulttuurihanat

Lisätietoa

Osana Suruton festivaalia nähdään Kulttuurikellarilla legendaarinen suomalaisen avaruusjatsin pioneerijoukko. Näe ja kuule 2000-luvun alkuvuosina erityisesti hurjilla ja energisillä keikoillaan säväyttänyt orkesteri tuoreena ja iskuvoimaisena inkarnaationa.

Keikalla kuullaan useita pitkän linjan muusikoita kotimaisen jazzin ja vaihtoehtomusiikin kentältä, jotka ovat uransa aikana vaikuttaneet yhtyeissä kuten Soul Captain Band, Plutonim 74, Nicole Willis and the Soul Investigators, Sole Azul, The Bad Ass Brass Band, Jätkäjätkät tai Faarao Pirttikangas & Nubialaiset. Soittajia on voinut kuulla myös Joose Keskitalon tai Lauri Tähkän taustayhtyeissä sekä helsinkiläisen Tanssiteatteri Hurjaruthin Talvisirkuksessa!

Eero Savela, trumpetti

Erno Haukkala, pasuuna

Tomi Kosonen, saksofonit

Pauli Lyytinen, saksofonit

Ville Huovinen, baritonisaksofoni

Otto Eskelinen, puupuhaltimet ja koskettimet

Pharaoh Pirttikangas, sähkökitara ja syntetisoija

Arttu Hasu, basso

Janne Mathlin, lyömäsoittimet

Astro Can Caravan -yhtyeeltä julkaistiin syksyllä 2019 ennenjulkaisemattomista äänitteistä koostuva kokoelmalevy; ”Outer Space Takes”. Levyn julkaisi Karkia Mistika Records. Julkaisun materiaali on äänitetty vuosina 2002-2008, ja ääniraidoilla vierailee myös huikea joukko suomalaisen jazz,- ja rockmusiikin valovoimaisimpia tähtiä.

Liput 15 e keikkapäivänä ovelta, 12 e ennakkoon Kellarin ravintolasta, lippuvaraukset osoitteeseen kulttuurihanat@gmail.com

Yhteistyössä Nova Records Oy

Jaa tapahtuma

bottom of page