top of page

Sun, 17 Nov

|

Olavin Jazz ry

Keikkailta: Christmas Jazz - Mariah Hortans / M Sandberg Duo

Mariah Hortans / M Sandberg Duon mittava joulukiertue saapuu Savonlinnaan!

Takaisin etusivulle
Palaa
Keikkailta: Christmas Jazz - Mariah Hortans / M Sandberg Duo
Keikkailta: Christmas Jazz - Mariah Hortans / M Sandberg Duo

Tapahtuman järjestää

17 Nov 2019, 18:00 – 20:00

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg ovat nopeasti luoneet oman polun suomalaisen jazzin parissa. Musiikkia voi kuvata rauhalliseksi, tunnelmalliseksi, traditionaaliseksi vocaljazziksi. Mariah Hortans / M Sandberg Duo on esiintynyt aktiivisesti suomessa sekä tehnyt useita kiertueita USA:ssa. Duon viimevuotiset kiertueet ovat olleet Suomen kaikkien aikojen laajimpia jazzkiertueita.

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin Another Jazzy Christmas -albumi luo rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Musiikki esitetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja muodostuu sekä Sibeliuksen ja Händelin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Musiikki on saanut uudet sovitukset, jossa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.

Another Jazzy Christmas levyllä on mm. Madetojan ”Arkihuolesi kaikki heitä” gospel-versiona, Sibelius-sikermä ”On hanget korkeat nietokset / Finlandia”, Händelin svengaava ”Dotter Sion” sekä Mel Tormén ajaton jouluklassikko ”The Christmas Song”.

Liput 20 / 15 e ovelta tuntia ennen konserttia

Liput ennakkoon 18 / 13 e osoitteesta www.nettilippu.fi

Jaa tapahtuma

bottom of page