top of page

Fri, 08 Mar

|

Savonlinnan Kulttuurikellari

Kellari-Klubi: Anis Kiitu & Trees

Fuusio-folk yhtye Anis Kiitu levynjulkaisukeikalla Kulttuurikellarilla! Mukana myös Savonlinnalainen Trees-yhtye. Konsertti klo 19:00, liput 15/10€ puoli tuntia ennen ovelta.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kellari-Klubi: Anis Kiitu & Trees
Kellari-Klubi: Anis Kiitu & Trees

Tapahtuman järjestää

08 Mar 2024, 19:00 – 21:05

Savonlinnan Kulttuurikellari, Anis Kiitu, Trees

Lisätietoa

Anis Kiitu on fuusiofolkyhtye - kipeitä aiheita karttamatonta improvisointia ja suunniteltuja säveliä.

Yhtyeen puunrunkona ovat maailmankuulu säveltäjä ja haitarivirtuoosi Petri Makkonen, kitarataikuri Markus Väisänen (mm. Tinyhawk&Bizzarro), perkussiotaitaja Sampsa Väätäinen (mm. Rubik, Vehje) sekä laulaja/viulisti Anna-Riikka Vehviläinen (mm. Surupuseroiset). Mukana lavalta löytyy useimmiten myös muutama muu ystävä.

Debyyttialbumi "Kaihola" ilmestyy 16.2.2024 ja yhtye saapuukin juhlistamaan esikoislevyn valmistumista Savonlinnan Kulttuurikellariin.

Trees (Santeri Vänttinen, Joose Keskitalo, Teemu Muikku ja Niko Taskinen) on savonlinnainen Saimaa folk -kvartetti, jonka lauluissa cinemaattiset tuokiokuvat ovat pukeutuneet ajattomaan folk rock -kudelmaan. Hetken hiljaiseloa viettänyt yhtye on aloittanut toisen levynsä äänitykset ja seuraajaa vuoden 2018 debyyttialbumille voi odottaa vuonna 2024.

Konsertti alkaa klo 19:00.

Liput 15/10€ ovelta puoli tuntia ennen!

Anis Kiitu: Julkaistuna tähän mennessä kolme sinkkua (Kaunis/Kaihola, Muistola feat. Stepa) joihin linkit alla:  Humu Records | Anis Kiitulta debyyttisingle<http://www.humurecords.com/anis_kiitu_single.html> Humu Records | Anis Kiitulta uusi single<http://www.humurecords.com/anis_kiitu_stepa.html>

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari, Anis Kiitu & Trees

Jaa tapahtuma

bottom of page