top of page

Sat, 07 Sept

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Kellari-Klubi: Hulda Huima

Hulda Huima on viidellä levyllään vakiinnuttanut ainutlaatuisen paikkansa musiikinystävien sydämissä ympäri Suomen. Kellari-Klubilla 7.9. klo 19:00, liput ovelta 12/15€ puoli tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Paluu
Kellari-Klubi: Hulda Huima
Kellari-Klubi: Hulda Huima

Tapahtuman järjestää

07 Sept 2024, 19:00 – 21:00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry, Alt Agency & Management

Lisätietoa

Minna-Kaisa Kallisen luotsaama Hulda Huima on viidellä levyllään vakiinnuttanut ainutlaatuisen paikkansa musiikinystävien sydämissä ympäri Suomen. Omaa polkuaan kulkeva artisti on aina hakeutunut lähelle ihmistä soittamalla kaikenkokoisissa keikkapaikoissa vilpittömiä laulujaan, joissa on iskelmällisen tarttuvuuden lisäksi rosoista seikkailunhalua.

Hulda Huiman viides pitkäsoitto, syyskuussa 2023 ilmestynyt Muurahaiset nukkuu, on samalla Minna-Kaisa Kallisen feministisen Minna Recordsin ensimmäinen julkaisu. Nuoruutta ja kasvua käsittelevällä levyllä on teini-iälle tuttua pidäteltyä räjähtävää voimaa, ja sen sanoituksissa pohditaan ulkopuolisuuden tunteita, kaivataan kosketusta ja hyväksyntää.

Levyn kevyen ja pitkälle kurottavan äänimaailman tuotti Kallisen kanssa omaehtoisen rockin visionääri Liisa Tani (Ghost World, Sir Liselot). Kallisen monivuotisen taustabändin (Juuso Paaso – kitara, Ville Laurila – basso, Aleksi Karppinen – rummut) luonnonmukaisesti versova soitto on kasvattanut juurensa yhä syvemmälle hedelmälliseen mustaan maahan, josta kasvavat villeimmät kukat.

Kulttuurikellarilla 7.9.2024 klo 19:00

Liput ovelta puoli tuntia ennen 12/15€

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tapahtuma

bottom of page