top of page

Thu, 27 Apr

|

Savon Kinot Oy

Kino & Sapuska: Everything Everywhere All At Once

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! Seitsemän Oscarin voittaja EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE torstaina 27.4. klo 19.00 Elokuvan ikäraja on 16 vuotta ja kesto 2 h 19 min. Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: Everything Everywhere All At Once
Kino & Sapuska: Everything Everywhere All At Once

Tapahtuman järjestää

27 Apr 2023, 19:00 – 21:20

Savon Kinot Oy, Kulttuurihanat Ay

Lisätietoa

Daniel Kwanin ja Daniel Scheinertin, yhteisnimellä Daniels, ohjaama Everything Everywhere All at Once on hauska ja törkeän sydämellinen scifi-toimintaseikkailu tarina naisesta, joka ei kykene hoitamaan verojaan. Nainen päätyy hullunkuriseen seikkailuun, jossa hän, ja ainoastaan hän, kykenee pelastamaan maailman tutkimalla elämäänsä liittyviä multiversumeja.

Mielikuvituksellinen, liikuttava, yleisöt ja kriitikot ympäri maailman hurmannut Everything Everywhere All at Once voitti seitsemän Oscar-palkintoa, mm. paras elokuva, paras naispääosa, paras ohjaaja ja paras alkuperäiskäsikirjoitus.

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa. Ennakkotilauksia voi tehdä keskiviikkoon 26.4. klo 12.00 saakka. Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään. Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/event/4858/title/kino_and_sapuska_everything_everywhere_all_at_once

Tilaa tarjoilut: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Tapahtuman järjestää

Savon Kinot Oy ja Kulttuurihanat Ay

Jaa tapahtuma

bottom of page