top of page

Fri, 01 Mar

|

Savon Kinot Oy

Kino & Sapuska: Priscilla

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! Sofia Coppolan ohjaama PRISCILLA perjantaina 1.3.2024 klo 16.30 Elokuvan ikäraja on 12 vuotta ja kesto 1 h 53 min. Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: Priscilla
Kino & Sapuska: Priscilla

Tapahtuman järjestää

01 Mar 2024, 16:30 – 18:30

Savon Kinot Oy, Kulttuurihanat ay

Lisätietoa

Kun teini-ikäinen Priscilla kohtaa juhlissa Elvis Presleyn, jo räjähdysmäisen suosion saavuttanut rocktähti paljastaa henkilökohtaisen puolensa. Elviksestä tulee pian Priscillalle kiehtova ihastus, yksinäisyyden liittolainen ja haavoittuvainen ystävä. Priscillan silmien kautta näemme suuren amerikkalaisen myytin näkymättömän puolen – Elviksen ja Priscillan pitkän seurustelusuhteen, myrskyisän avioliiton, sekä matkan saksalaiselta armeijatukikohdalta Elviksen unelmataloon Gracelandiin. Elokuva kertoo koskettavasti rakkaudesta, haaveista ja kuuluisuudesta. Priscilla-elokuvan on ohjannut Sofia Coppola (Lost in translation, Marie Antoinette).

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa. Ennakkotilauksia voi tehdä torstaihin 29.2.2024 klo 12.00 saakka. Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään. Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/…/title/kino_and_sapuska_priscilla Tilaa tarjoilut 2.1.2024 alkaen: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Jaa tapahtuma

bottom of page