top of page

Fri, 20 Nov

|

Olavin Jazz ry

KOUTUS: Keikkailta Kellarilla

Olavin Jazzin tuottamassa, syksyn säkenöivässä jazzkeikkasarjassa lauteille nousee KOUTUS!

Takaisin etusivulle
Palaa
KOUTUS: Keikkailta Kellarilla
KOUTUS: Keikkailta Kellarilla

Tapahtuman järjestää

20 Nov 2020, 19:00

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

Koutus on harmonikansoittaja-säveltäjä Harri Kuusijärven fuusioprojekti, jonka monista nykymusiikin muodoista ammentavaa musiikkia on kuvailtu muun muassa avantfuusiohaitarijazziksi. Albumeillaan vaihtelevin kokoonpanoin toimineen yhtyeen albumit Koutus (2014) ja Music For A Family Picnic (2017) ovat keränneet ylistäviä arvioita kansainvälisesti niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikin kriitikoilta.

Vuonna 2020 julkaistaan kaksi Koutus-albumia. Kesäkuussa julkaistun Live In Helsinki -albumin lisäksi syksyllä juhlistetaan kolmannen studioalbumin, Mirage, julkaisua. Levyillä Kuusijärven lisäksi soittavat Veikki Virkajärvi (Njet Njet 9), Mikael Myrskog (Saimaa, Teemu Viinikainen III, Kaisa's Machine, Max Zenger Globus) ja Jesse Ojajärvi (Selma Juudit Alessandra, Laura Annika Quartet, Hyväluoma Group).

Harri Kuusijärvi on uuden harmonikkamusiikin omaleimaisimpia tekijöitä. Hän on kantaesittänyt lukuisia harmonikalle sävellettyjä nykymusiikkiteoksia, esiintynyt populaarimusiikin saralla lukemattomien etu- ja takarivin artistien kanssa ja kerännyt huomiota kansainvälisesti albumeillaan eri yhtyeiden kanssa. Säveltäjänä Kuusijärvi on noteerattu muun muassa Teosto-palkintoehdokkuudella vuonna 2020.

Harri Kuusijärvi (harmonikka & elektroniikka), Veikki Virkajärvi (kitara), Mikael Myrskog (koskettimet & elektroniikka), Jesse Ojajärvi (rummut) Liput: Ovelta tuntia ennen konserttia 22/17€ JA ennakkoon www.nettilippu.fi 20/15€.

Jaa tapahtuma

bottom of page