top of page

Fri, 14 Aug

|

Olavin Jazz ry

Levynjulkaisukirtue: Mikko Iivanainen, A River Runs Through It

Olavin Jazzin keikkaillassa kitaristi Mikko Iivanainen!

Takaisin etusivulle
Palaa
Levynjulkaisukirtue: Mikko Iivanainen, A River Runs Through It
Levynjulkaisukirtue: Mikko Iivanainen, A River Runs Through It

Tapahtuman järjestää

14 Aug 2020, 19:00 – 21:30

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

Mikko Iivanainen: A River Runs Through It - levynjulkaisukonsertti

Konsertti juhlistaa kitaristi Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia, jolla Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.

Sooloprojekti on Iivanaisen pitkäaikainen haave. Luottaminen omiin sävellyksiin ja soittoon on vaatinut paljon työtä. "Olen hakenut harjoittelun kautta luottoa myös vähäeleisyyteen. Yhtä lailla kuin teknisen osaamisen kehittäminen on tärkeää, niin tärkeämpää on kuitenkin se musiikin tekijä x. Sitä, mitä ei voi selittää eikä kirjoittaa nuotille. Sanotaanko sitä sitten sieluksi? Mistä se koostuu? On ollut hieno matka sitä selvitellessä, ja matka jatkuu."

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014.

www.mikkoiivanainen.com

www.facebook.com/mikkoiivanainenmusic

www.instagram.com/mikkoiivanainenmusic

Liput: 20/15€ ovelta tuntia ennen konserttia, ennakkoon 18/13€ www.nettilippu.fi

Huom! Ennakkohinta edullisempi ja asiakkaalle ei muita kuluja.

Muutokset ja lisäykset mahdollisia.

www.olavinjazz.fi

Jaa tapahtuma

bottom of page