top of page

Thu, 09 May

|

Linna La Swing & Countryside Girls

Linna La Swing & Countryside Girls: Returnee

Linna La Swing ja Countryside Girls -kuorot palaavat kellarille! Luvassa taas hauskaa ja rempseää menoa hittimusiikin tahtiin. Liput 15 €.

Registration is Closed
See other events
Linna La Swing & Countryside Girls: Returnee
Linna La Swing & Countryside Girls: Returnee

Tapahtuman järjestää

09 May 2019, 19:00 – 21:00

Linna La Swing & Countryside Girls, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Lisätietoa

Linna La Swing on syksyllä 2012 perustettu nuorista ja nuorekkaista miehistä koostuva lauluyhtye. Ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenten tunnetuista pop- ja rock-kappaleista swengaavina kuorosovituksina. Kuoro laulaa pääasiassa englannin kielellä. Linna La Swing on jo vakiinnuttanut asemansa Savonlinnalaisten kuorojen joukossa ja on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa ja konserteissa eri paikkakunnilla, myös oopperalaulaja Juha Kotilaisen kanssa. Kuoron vahvuus on tällä hetkellä noin parikymmentä laulajaa säestäjineen. Kuoro toimii Linnalan kansalaisopiston kuorona.

Countryside Girls on syksyllä 2015 perustettu nuorista ja nuorekkaista naisista koostuva lauluyhtye Sulkavalta. Kuoro laulaa sekä suomeksi että englanniksi tunnettuja pop-kappaleita eri vuosikymmeniltä. Countryside Girls on myös saanut lyhyessä ajassa paljon esiintymistilauksia ja vahvuus on tällä hetkellä toistakymmentä laulajaa. Kuoro toimii Järvi-Saimaan kansalaisopiston kuorona.

Molemmissa kuoroissa kuoronjohtajana toimii kuorojen perustaja, musiikinopettaja Ari Kaartinen joka on myös sovittanut valtaosan lauluista. Esiintymisissä kuoroa säestävät usein pianisti ja rumpali. Tässä konsertissa on heidän lisäkseen avustajana myös ammattikitaristi. Laulamisen hauskuus ja laulajien huumorintaju kuuluvat näiden kuorojen luonteeseen. Molemmissa kuoroissa on laulajia useilta paikkakunnilta.

Viime syksynä pidetty konsertti oli menestys ja yleisö jäi odottamaan uusintaa. Linna La Swing & Countryside Girls –“RETURNE” sisältää uutta ja vanhempaa ohjelmistoa eli yllätyksiä on taas luvassa! Tässä konsertissa rento ja swengaava meininki jatkuu ja kuorot rokkaavat taas yhdessä ja erikseen kappaleita tunnetuilta bändeiltä/artisteilta mm. Uriah Heep, Animals, Rubettes, Jimi Hendrix, Kinks, Status Quo, Joe Cocker, John Newman, Yardbirds, Simon & Carlfunkel, Bonnie Tyler, Yö, Taiska ja Pelle Miljoona. Liput 15 €

Jaa tapahtuma

bottom of page