top of page

Sun, 08 Oct

|

Olavin Jazz

Maija Anttila & Jonathan Nagel: WAY OVER TIME

Maija Anttilan ja Jonathan Nagelin soitossa yhdistävät minimalistiset äänimaisemat, vyöryvät äänimassat, matalat murinat ja perkussiivisten äänien laaja kirjo. Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
Maija Anttila & Jonathan Nagel: WAY OVER TIME
Maija Anttila & Jonathan Nagel: WAY OVER TIME

Tapahtuman järjestää

08 Oct 2023, 18:00 – 20:00

Olavin Jazz, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

Maija Anttilan (bassoklarinetti, efektit) ja Jonathan Nagelin  (kontrabasso, efektit), soitossa yhdistävät minimalistiset äänimaisemat,  vyöryvät äänimassat, matalat murinat ja perkussiivisten äänien laaja  kirjo. Kokonaisuudessa läpipääsemättömät tekstuurit vuorottelevat lähes  pysähtyneiden suvantojen kanssa, mutta pysähtyessäänkin musiikki sykkii  ja hengittää kuin elävä organismi, jatkuvasti kehittyen. 

Kaksikon soitto  on kiireetöntä ja teeskentelemätöntä, ääni on välillä karkea ja  raivokas, ja se vie kuulijansa matkalle tuntemattomaan maailmaan.  Kaksikon toukokuussa 2023 julkaisema debyyttialbumi Way Over Time syntyi  syksyn 2020 aikana, kun ensimmäinen korona-aalto Amsterdamissa alkoi  helpottaa ja ihmiset saivat taas tavata toisiaan. Maija ja Jonathan  tapasivat treenikämpällä useita kertoja usean viikon ajan, päästivät  soittimensa ääneen ilman ylimääräisiä sanoja ja sopimuksia ja  tallensivat kaiken. Tästä katarttisesta purkauksesta valikoitui Way Over  Time -albumin läpeensä improvisoitu sisältö, joka kypsyi kovalevyllä  vielä pari vuotta ennen astumistaan päivänvaloon ajattomana vinyylipainoksena sekä digitaalisena julkaisuna.  Syksyllä 2023 Maija Anttila & Jonathan Nagel: Way Over Time -kiertue  suuntaa Suomen lisäksi Saksaan, Tsekkiin ja Alankomaihin.

Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Järjestää: Olavin Jazz. 

Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan  Kulttuurikellari  

Valokuva: Sergei Haudring / Co Broerse 

Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2023-1-3-2

Jaa tapahtuma

bottom of page