top of page

Sat, 23 Sept

|

Olavin Jazz ry

Mariana Zwarg & Johannes von Ballestrem Duo: Tightrope Dancer

Duo Mariana Zwarg (huilu) & Johannes von Ballestrem (piano) levynjulkaisukiertueella! Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
Mariana Zwarg & Johannes von Ballestrem Duo:  Tightrope Dancer
Mariana Zwarg & Johannes von Ballestrem Duo:  Tightrope Dancer

Tapahtuman järjestää

23 Sept 2023, 19:00 – 21:00

Olavin Jazz ry, BRA-FIN Consulting, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari

Lisätietoa

Mariana Zwarg ja Johannes von Ballestrem yhdistävät musiikillisia maailmoja: Mariana on huilisti Rio de Janeirosta ja legendaarisen Hermeto Pascoalin perinnettä jatkava kummitytär. Johannes on berliiniläinen pianisti, joka soittaa isoissa kamariorkestereissa ja on esiintynyt myös jazz-suuruuksien kuten Kurt Rosenwinkelin ja Greg Cohenin kanssa. Viime vuosina duo on esiintyneet kansainvälisesti yhteisen bändinsä Mariana Zwarg Sexteto Universalin kanssa soittaen festivaaleilla ja klubeilla, kuten XJAZZ Festival (Berliini), Pori Jazz Festival (Suomi), Sunset/Sunside (Pariisi) ja SESC Instrumental (São Paulo, Brasilia). Duona he ovat olleet aktiivisia vuodesta 2020. Yhdistelemällä brasilialaista musiikkia sekä jazzia ja improvisaatiota, he ovat kehittäneet hyvin persoonallisen ja genrevapaan musiikillisen kielen. Heidän debyyttialbuminsa Tightrope Dancer julkaistaan syksyllä 2023 brasilialaisen Scubidu Music -levy- yhtiön kautta.

Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen. Järjestää: Olavin Jazz. Yhteistyössä: BRA-FIN Consulting, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2023-1-3-2-2

Jaa tapahtuma

bottom of page