top of page

Fri, 03 May

|

Laukka & Tinnala

Matkalla Pohjoiseen - Helismaan ja Vainion lauluja

Repe Helismaan ja Junnu Vainion laulujen myötä matkaamme Lappiin, kaipaillaan nuoruutta, vilkuillaan peiliin ja tämä kaikki hyväntahtoisella huumorilla höystettynä. Esiintyjinä oopperalaulaja Raimo Laukka ja harmonikkataiteilija Jarmo Tinkala. Klo 19:00, liput ovelta 20€

Takaisin etusivulle
Paluu
Matkalla Pohjoiseen - Helismaan ja Vainion lauluja
Matkalla Pohjoiseen - Helismaan ja Vainion lauluja

Tapahtuman järjestää

03 May 2024, 19:00 – 21:00

Laukka & Tinnala, Savonlinnan Kulttuurikellari

Lisätietoa

Konsertti  ”Matkalla Pohjoiseen”

Savonlinnan Kulttuurikellari su. 3.5. klo. 19:00

Repe Helismaan ja Junnu Vainion laulujen myötä matkaamme Lappiin, kaipaillaan nuoruutta, vilkuillaan peiliin ja tämä kaikki hyväntahtoisella huumorilla höystettynä. Käymme myös Saimaan saaressa, koukkaamme maailman meriltä Meksikoon ja matkaamme Albatrossin kanssa rakovalkealle.

Lapin maisemat olivat Helismaalle tuttuja ja Junnua ”Kotkan poikaa” Repen esimerkki innosti myös. Kumpikin taiteilija menehtyi aivan liian varhain, mutta silti heidän tuotantonsa on huikea ja se on kestänyt aikaa.

Esiintyjinä oopperalaulaja Raimo Laukka ja harmonikkataiteilija Jarmo Tinkala.

Raimo Laukka on kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja. Opiskelu Sibelius Akatemiassa sekä Berliinissä ja Milanossa valmisti hänet oopperalaulajan ammattiin. Kilpailuvoitot Oskar Merikanto- ja Lappeenrannan-laulukilpailuissa toivat hänet suuren yleisön tietoisuuteen. Hän on tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisoopperassa sekä vieraillut yli kymmenessä eurooppalaisessa oopperatalossa ja konsertoinut monilla suurilla kansainvälisillä areenoilla. Savonlinnan oopperajuhlilla Laukka on esiintynyt monena kesänä. Yhteistyö George de Godzinskyn , Seppo Hovin ja Markku Johanssonin kanssa oli avain viihteen ja operetin maailmaan.

Jarmo Tinkala opiskeli harmonikan soittoa Jyväskylän Konservatoriossa ja suoritti diplomin 1993. Tinkala on pitkän linjan viihde- ja studiomuusikko, joka tunnetaan mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden orkesterin vakiojäsenenä, Veikko Ahvenaisen hanurikvartetin jäsenenä sekä useista TV- ja studiokokoonpanoista. Hän on säestänyt maamme eturivin artisteja ja liki 40 vuotta kestäneellä urallaan vieraillut useissa eri maissa. Jarmo Tinkala voitti Viljo Vesterinen-kilpailun,Kultaisen Harmonikan ja kaksi kertaa Pohjoismaiden mestaruuden. Tango-Finlandia palkinto myönnettiin hänelle 2008. Jarmon soittoa kuulee esim. Jari Sillanpään ja Marita Taavitsaisen levyillä.

Jaa tapahtuma

bottom of page