top of page

Fri, 02 Aug

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Mika Kuokkanen - Jere Ijäs - Olli Haavisto

Hoedown-yhtyeen moottori Mika Kuokkanen ja Hoedown-yhtyeen uusin jäsen Jere Ijäs sekä Hoedownin liukukitaroitten mestari, Olli Haavisto tulevat triona Kulttuurikellariin perjantaina 2.8.2024 klo 19:00! Liput ovelta 22€ puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
Mika Kuokkanen - Jere Ijäs - Olli Haavisto
Mika Kuokkanen - Jere Ijäs - Olli Haavisto

Tapahtuman järjestää

02 Aug 2024, 19:00 – 21:00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry., Haavisto, Kuokkanen, Ijäs

Lisätietoa

Mika Kuokkanen-Jere Ijäs-Olli Haavisto:

Hoedown-yhtyeen moottori Mika Kuokkanen ja Hoedown-yhtyeen uusin jäsen Jere Ijäs tekivät ensimmäisen duo-keikkansa joulukuussa 2019. Tällä kertaa kertaa kaksikko on liikkeellä Itä-Suomessa yhdessä Hoedownin liukukitaroitten mestarin, Olli Haaviston kanssa triona ja tulevat Savonlinnan mainioon Kulttuurikellariin perjantaina 2.8.2024 klo 19:00!

Molemmat laulaja-lauluntekijät ovat omien soolourien ja Hoedownin lisäksi olleet monissa eri kokoonpanoissa (mm.J.Karjalainen, Joshua James,  Edu Kettunen, Eero Raittinen, Tuomo & Markus,Broadcast ) ja kiertäneet ulkomailla kiertueilla, etenkin Yhdysvalloissa.

Olli Haavisto on urallaan ehtinyt soittaa lähes kaikkien kanssa!

Mika & Jere- duo kera Ollin esittävää omia suomen-ja englanninkielisiä kappaleitaan, mutta myös omia versioitaan lainakappaleista sekä tietysti on aina hyvinkin mahdollista, että Hoedown-ralleja saattaa iltaan kajahtaa myös...

Tiedossa on vahvoja tunnelmia ja musiikinjuhlaa loistavassa paikassa, tervetuloa!

Liput ovelta 22€ puoli tuntia ennen.

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry. ja Kuokkanen, Haavisto, Ijäs

Jaa tapahtuma

bottom of page