top of page

Fri, 21 Apr

|

Olavin Jazz, Nova Records

Mikko Iivanainen - Solo

Konsertti juhlistaa kitaristi/säveltäjä Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia 'Lullaby for Lost Souls'. Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija esittää kappaleitaan sekä akustisilla että sähköisillä kitaroilla. Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi.

Takaisin etusivulle
Paluu
Mikko Iivanainen - Solo
Mikko Iivanainen - Solo

Tapahtuman järjestää

21 Apr 2023, 19:00 – 21:00

Olavin Jazz, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

Konsertti juhlistaa kitaristi/säveltäjä Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia 'Lullaby for Lost Souls'. Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija esittää kappaleitaan sekä akustisilla että sähköisillä kitaroilla.  Uusi levy äänitettiin lokakuussa 2022 kokonaan yhdessä päivässä. Lähes kaikki kappaleet ovat ensimmäisiä ottoja. 'Halusin mahdollisimman tuoreen, rehellisen ja liven kuuloisen lopputuloksen. Äänittäjäksi valikoitui Mimix Studion Jyri Sariola, joka loihti loistavat soundit sekä akustiselle, että sähkökitaralle.'  'Musiikilla on todella suuri ja moninainen merkitys itselleni. Lohtu on yksi asia, jota saan sekä kuuntelijana että esittäjänä. Koen jonkinlaista vastuuta tuottaa sellaista musiikkia, jossa tämä elementti olisi läsnä. Ajatus siitä, että emme ole yksin tässä universumissa vaikka maailma ympärillä olisi kuinka sekaisin. Jos saan yhdessäkin kuulijassa tapahtumaan pienenkin liikkeen, silloin koen onnistuvani'.   

Mikko Iivanainen on huomattavan monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen ja Juhani Aaltosen kanssa. Projekti sooloartistina alkoi vuonna 2019 ja ominaista siinä on tasaveroinen suhde kitaransoiton ja säveltämisen välillä. Ne ovat ikäänkuin kolikon molemmat puolet, jotka ruokkivat toisiaan. Iivanainen on aiemmin julkaissut kaksi soololevyä: Progesävyisen ensemble albumin 'Last Room' (2014) ja soolokitara levyn 'A River Runs Through It' (2020).  

"Iivanainen on ennen kaikkea sointipaletin mestari, näpeistä ja vehkeistä löytyy valtaisa soundivaikoima" 

-Suomijazz  

"Mikko Iivanainen bends, swells and suddenly stops notes at the most  microscopic level, as if Jeff Beck had dedicated himself exclusively  to jazz over the past 30 years." -All About Jazz

Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi. Järjestää:  Olavin Jazz. Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan  Kulttuurikellari

Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2023-1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2 

www.mikkoiivanainen.com 

www.facebook.com/mikkoiivanainenmusic 

www.instagram.com/mikkoiivanainenmusic

Jaa tapahtuma

bottom of page