top of page

Sat, 21 Oct

|

FinnConcert Oy

Muistojen Bulevardi LIVE

Pidätkö vanhasta käännösiskelmästä, joka herättää muistoja? Jos vastasit kyllä, on aika käydä Muistojen Bulevardille 21.10 klo 19:00! Iskelmää tulkitsevat Anna-Claudia ja Jouni Somero. Liput 25/20€ puoli tuntia ennen ovelta!

Takaisin etusivulle
Paluu
Muistojen Bulevardi LIVE
Muistojen Bulevardi LIVE

Tapahtuman järjestää

21 Oct 2023, 19:00 – 21:00

FinnConcert Oy, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

Pidätkö vanhasta käännösiskelmästä, joka herättää muistoja? Jos vastasit kyllä, on aika käydä Muistojen Bulevardille.

Tammikuussa 2012 alkoi radiossa ohjelma "Muistojen bulevardi." Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. "Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree myös nuorempiin" ohjelman sivuilla todetaan.

Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin.

Isä-tytär duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne saivat jo silloin innostuneen vastaanoton. Konsertit keräävät jatkuvasti ylistävää palautetta ja monissa paikoissa on rikottu yleisöennätyksiäkin!

Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina (yli 3300 konserttia ympäri maailmaa, 107 julkaistua albumia). Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin:

"Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä", Jouni kertoo. Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertin ohjelmasta.

Supermusikaalinen Anna-Claudia on muusikkoperheen kasvatti ja elänyt koko elämänsä musiikin, esiintymislavojen ja kiertue-elämän parissa. Hän aloitti musiikinopiskelun ja esiintymisen jo lapsena ja on ottanut oppia isänsä esiintyessä mm. useiden maan ykköslaulajien kanssa. Anna-Claudia sai musiikkiopiston päättötodistuksen pääaineenaan huilu, mutta laulaminen on aina ollut eniten lähellä hänen sydäntään. Oman elämän haasteet ja vaikeat kokemukset ovat tuoneet hänen lauluunsa syvyyttä ja hänen synnynnäinen lavakarismansa sekä live-tulkintansa keräävät jatkuvasti kiitosta konserteissa ympäri Suomen. Toukokuussa 2023 ilmestyi debyyttialbumi Muistojen Bulevardi.

Syyskuussa levyltä nousi "Valloitan koko maailman" sekä Tätä Suomi tanssii että Paikallisradioiden soitetuimmat listalle.

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi- LIVE®

Muistojen bulevardi LIVE® on konsertti, jossa kuullaan mm. näitä nostalgisia säveliä uusina intiiminä sovituksina:

Valoa ikkunassa, Tumma nainen, Käymme yhdessä ain, Kuinka paljon rakkautta, Aikuinen nainen, Kolmatta linjaa, Suudelmin suljetut kirjeet, Katson sineen taivaan, Vihreät niityt...

Siinäpä nostalgian ystäville hienoa musiikkia ja upeita ikivihreitä!

Konsertti Kulttuurikellarilla 21.10. klo 19:00

Liput ovelta puoli tuntia ennen 25/20€

http://www.finnconcert.fi/

Jaa tapahtuma

bottom of page