top of page

Tue, 10 Mar

|

Olavin Jazz ry

Olavin Jazz: Journal Intime Playtime

Päräyttävä jazz-rieha ranskalaisittain Suruton Festivaalilla!

Takaisin etusivulle
Palaa
Olavin Jazz: Journal Intime Playtime
Olavin Jazz: Journal Intime Playtime

Tapahtuman järjestää

10 Mar 2020, 19:00 – 21:30

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

Kun virtuoosinen vaskitrio Journal Intime kohtaa sielukkaan rumpali Jérémie Piazzan, on soittamisen ilon aika! PLAYTIME -ohjelmallaan tämä “taskubigband” juhlii jazzia elokuvaohjaaja Jacques Tatin runollisessa ja raiteiltaan vinksahtaneessa hengessä. Nelikko kiertää Suomea 9. maaliskuuta alkaen ja esiintyy yhdeksällä paikkakunnalla ympäri maata. Vapaat äänet -agentuurin järjestämä kiertue saapuu Savonlinnaan tiistaina 10.3. Olavin Jazzin järjestämä konsertti Kulttuurikellarilla on osa Suruton Festivaalia.

Journal Intime valloitti suomalaisen yleisön vuosina 2012-2015 tribuutillaan Jimi Hendrixille. Kiitetty Lips on Fire -ohjelmisto kuultiin laajalla kiertueella sekä Pori Jazzissa, Keitele jazzissa ja Raahen Rantajatseilla. Jérémie Piazza puolestaan on tullut tutuksi suomalaisille kuulijoille loistavasta rumputyöstään Papanosh-yhtyeessä, jonka esitykset ovat ilahduttaneet yleisöä mm. Tampere Jazz Happeningissa 2015 ja Raahessa 2018.

PLAYTIMEssa Journal Intime ja Jérémie Piazza yhdistavät voimansa ja muodostavat mainion taskukokoisen bigbandin. He ovat luoneet ohjelmiston, joka ammentaa innoituksensa jazzin perinteestä, groovesta ja ranskalaisesta populaarimusiikista ja jossa kuuluu Jacques Tatin elokuvien runollinen maailmankaikkeus. Ilmaisussa vuorottelevat virtuoosiset jaksot, hienostuneet sovitukset ja hulvattomat improvisaatiot.

Journal Intime PLAYTIME:

Sylvain Bardiau, trumpetti

Matthias Mahler, vetopasuuna

Fred Gastard, bassosaksofoni

Jérémie Piazza, rummut

Liput 22/17€, ennakkoon osoitteesta nettilippu.fi 20/15€

Jaa tapahtuma

bottom of page