top of page

Thu, 05 Sept

|

Iloinen Talo

PARI SANAA PARISUHTEESTA

Pari Sanaa Parisuhteesta tuo viriiliä materiaalia arkiseen taivallukseen! Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. 5.9.2024 klo 19:00. Liput tulossa myyntiin piakkoin!

Takaisin etusivulle
Paluu
PARI SANAA PARISUHTEESTA
PARI SANAA PARISUHTEESTA

Tapahtuman järjestää

05 Sept 2024, 19:00 – 21:00

Iloinen Talo, Savonlinnan Kulttuurikellari

Lisätietoa

PARI SANAA PARISUHTEESTA

Pari Sanaa Parisuhteesta tuo viriiliä materiaalia arkiseen taivallukseen!

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapio eli ystävien kesken Tapi on 61 vuotias. Hän on myös taitava nakuttelija. Kumivasaraa ja talttaa apuna käyttäen hänen käsissään valmistuu kädenkäänteessä ryhdikäs luumukuppi! 

Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa. 

Esitys on alusta loppuun asti ”hand made by Ilu”, sillä Ilkka toimii sekä esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana, lavastajana, pukusuunnittelijana, että näyttelijänä. Ilkka Heiskanen valmistui näyttelijäksi vuonna 1985, jonka jälkeen hän oli kiinnityksellä ensin Vaasan Kaupunginteatterissa 1985-1987 ja sen jälkeen Helsingin Kaupunginteatterissa 1987-1990. Tämän jälkeen vuodet freelancerina ovat vieneet Ilkan lukuisille teatterilavoille sekä elokuva- ja Tv-tuotantoihin. Omien sanojensa mukaan Ilkka on uransa aikana ollut mukana ”kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä”. Hän on toiminut myös teatteriohjaajana ja kiertänyt pitkin Suomea suosituilla monologeillaan, sekä ihastuttanut kahdentoista vuoden ajan Tampereen Teatterin Saiturin joulu-esityksen nimiroolissa. Ilkka omistaa myös kaksi Jussi-palkintoa, jotka hänelle myönnettiin parhaasta sivuosasta elokuvistaHiljaisuus (2012) ja Hetki lyö (2023).  

Esityksen kesto: n. 1h 50min (sis. väliajan)

Mainoskuvien kuvaaja: Harri Hinkka 

Esityskuvien kuvaaja: Esko Paavola

Jaa tapahtuma

bottom of page