top of page

Sat, 28 Mar

|

Jouko Hallikainen

PERUTTU! Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta

Toukolan perilliset järjestää hyväntekeväisyyskonsertin Kulttuurikellarilla

Takaisin etusivulle
Palaa
PERUTTU! Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta
PERUTTU! Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta

Tapahtuman järjestää

28 Mar 2020, 18:00 – 20:30

Jouko Hallikainen

Lisätietoa

HUOM. TAPAHTUMA PERUTTU!

Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta. Hyväntekeväisyyskonsertti Kulttuurikellarilla la 28.3.2020. 

Konsertissa kuullaan itsenäisyytemme ajan kotimaisia suosikkisäveliä 1920-luvulta 2010-luvulle. Jokaiselta vuosikymmeneltä on mukana 1 – 2 aikansa suosikkia: Emmasta Missä muruseni on -kappaleeseen. Kappalevalinnassa on otettu huomioon myös suosikkilaulajat, mestarisanoittajat ja -säveltäjät. Kappaleet ovat oman aikansa tulkkeja ja kertovat tarinoillaan ja poljennollaan myös maamme historiaa. Tyylilajien kirjo vaihtelee valssista humppaan, tangosta foxiin ja swingistä suomi-rockiin ja uudempiin shuffle-komppeihin.

Konsertin toteuttaa savonlinnalainen Toukolan Perilliset- yhtye vahvistuksineen. Yhtye koostuu kuudesta savonlinnalaisesta musiikin aktiiviharrastajasta, jotka ovat laulaneet eri kuoroissa ja soittaneet eri bändeissä tai lauluyhtyeissä. Niinpä yhtyeen jäsenet ovat konsertissa kukin vuorollaan myös solistin osassa, jolloin aikansa suosikit saavat eri vivahteita, osin myös stemmasovituksina. Toukolan Perilliset- yhtyeen soundi muodostuu piano/urkusäestyksen, klassisen ja sähkökitaroiden, basson sekä rumpujen kompista. Suomalaisen iskelmän suosikit soivat usein myös harmonikan säestyksellä, niin tässäkin konsertissa.

Liput 15 €. Konsertilla kerätään varoja savonlinnalaisten nuorten ja lasten harrastustoiminnan tukemiseksi ja syrjäytymisen ennalta ehkäisemiseksi. Konsertin tuotto luovutetaan Hattu ry:n kautta em. tarkoitukseen.

Lippuvaraukset osoitteeseen hmarkus.paavilainen@gmail.com

Jaa tapahtuma

bottom of page