top of page

Wed, 02 Sept

|

Savonlinnan UNICEF-vapaaehtoiset

PERUTTU Iiro Rantala: My Finnish Calendar

Iiro Rantalan hyväntekeväisyyskonsertti joudutaan perumaan koronaan liittyvien karanteenipakotteiden vuoksi

Takaisin etusivulle
Palaa
PERUTTU Iiro Rantala: My Finnish Calendar
PERUTTU Iiro Rantala: My Finnish Calendar

Tapahtuman järjestää

02 Sept 2020, 19:00 – 21:30

Savonlinnan UNICEF-vapaaehtoiset

Lisätietoa

Konsertti joudutaan perumaan vallitsevien koronarajoitteiden vuoksi. Artistin työvelvoitteet vievät ulkomaille ja karanteeni pitää hänet paikallaan myös Savonlinnan konserttipäivän ajan. My Finnish Calendar -konsertti pyritään järjestämään Kulttuurikellarilla vuonna 2021.

Kaikkiin lipun ostaneisiin ja varanneisiin on tapahtumajärjestäjä suoraan yhteydessä. UNICEFin illassa 2.9. Kulttuurikellarilla esiintyy Suomen UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs, näyttelijä ja laulaja Eija Ahvo! (liput ja lisätiedot: eevapaukkunen@gmail.com)

-

Iiro Rantala on pianisti, säveltäjä, Trio Töykeiden perustaja ja kansainvälisesti tunnetuin jazzmuusikkomme. Suurelle yleisölle Rantala on tuttu myös juontamistaan tv-ohjelmista ja musikaalisävellyksistään. Lisäksi Rantala on säveltänyt musiikkia valkokankaalle, televisioon ja teatterilavoille. Iiro Rantala toimii myös UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänä.

My Finnish Calendar on Rantalan säveltämä vuoden mittainen sääkatsaus ankaran ilmaston maasta. Teokseensa Rantala on saanut innoituksensa Vivaldin tavoin vuodenajoista, joita Suomessa on tyypillisesti ainakin neljä. Iiro Rantala soittaa esityksessä läpi koko suomalaisen kalenterivuoden, kaikki 12 kuukautta. My Finnish Calendar -kokonaisuutta on Helsingin Sanomien toimittaja ehtinyt luonnehtia jo Rantalan tähänastiseksi pääteokseksi.

Konsertin järjestää Savonlinnan UNICEF-vapaaehtoiset tukijoinaan Andritz Oy, Linnanportin apteekki, LähiTapiola Savo-Karjala ja OP Suur-Savo. Konsertin tuotto menee kokonaisuudessaan UNICEFin työlle. Myös Kulttuurikellari tukee konsertin järjestämistä, tule sinäkin mukaan auttamaan UNICEFia sen tärkeässä työssä maailman lasten hyväksi!

Lisätiedot ja liput, 25 euroa, ennakkoon eevapaukkunen@gmail.com tai +358 445671980

Lipunmyynti myöhemmin ilmoitettavina aikoina Savonlinnan pääkirjastossa käteisellä tai Mobile Payllä.

www.iirorantala.fi

Jaa tapahtuma

bottom of page