top of page

Thu, 19 Mar

|

Olavin Jazz ry

PERUTTU! Keikkailta: Mikko Iivanainen

Olavin Jazzin keikkaillassa kitaristi Mikko Iivanainen

Takaisin etusivulle
Palaa
PERUTTU! Keikkailta: Mikko Iivanainen
PERUTTU! Keikkailta: Mikko Iivanainen

Tapahtuman järjestää

19 Mar 2020, 19:00 – 21:00

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

HUOM. KONSERTTI PERUTTU!

Mikko Iivanainen: A River Runs Through It - levynjulkaisukonsertti

Konsertti juhlistaa kitaristi Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia, jolla Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.

Sooloprojekti on Iivanaisen pitkäaikainen haave. Luottaminen omiin sävellyksiin ja soittoon on vaatinut paljon työtä. "Olen hakenut harjoittelun kautta luottoa myös vähäeleisyyteen. Yhtä lailla kuin teknisen osaamisen kehittäminen on tärkeää, niin tärkeämpää on kuitenkin se musiikin tekijä x. Sitä, mitä ei voi selittää eikä kirjoittaa nuotille. Sanotaanko sitä sitten sieluksi? Mistä se koostuu? On ollut hieno matka sitä selvitellessä, ja matka jatkuu."

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014.

Liput 15–22 e, ennakkoon nettilippu.fi

Jaa tapahtuma

bottom of page