top of page

Sun, 08 Sept

|

Markus Pesonen

Poetry Nap

Poetry Nap visits Finland from California (only two shows!)

Registration is Closed
See other events
Poetry Nap
Poetry Nap

Tapahtuman järjestää

08 Sept 2019, 19:00 – 20:30

Markus Pesonen

Lisätietoa

Loppuunmyydyillä illoillaan New Yorkissa yleisön valloittanut Poetry Nap saapuu syyskuussa Suomeen ja kaksi elämyksellistä esitystä on koettavissa nyt Savonlinnan Kulttuurikellarilla!

Pakkaa mukaan tyyny ja peitto, rentoudu ja tule kuulemaan upea kokonaisuus täynnä teatterin sävyttämää runoutta ja musiikkia. Silmätkin voi sulkea. Vuodesta 2017 lähtien Lady & Lord Dosis ovat tehneet omaan tyyliinsä ainutlaatuisia esityksiä, joissa yleisö käy maate, sulkee silmänsä ja tarinoiden siivittämänä pääsee leijumaan hetkeksi pois tästä todellisuudesta. Teksteihin on lainattu mm. Pablo Nerudaa, James Broughtonia, Adrian Ariasta, Michael McClurea. Tähän tapahtumaan voit saapua pyjamassa tai viitta päällä, ihan kuten haluatte. Ystävän, puolison, sisäisen lapsesi kanssa tai yksin.

Esityksiä järjestetään kaksi, su 8.9. klo 19:00 sekä pe 20.9. klo 20:30.  Esityksen pituus 90 min ilman väliaikaa. Makuupaikkoja noin 30 kpl, lisäksi istumapaikkoja 65 kpl. Esityskieli englanti, mutta kokonaiselämys koettavissa ilman kielimuureja, tarinoiden ohella sisältäen musiikkia.

Liput

- 15 e makuupaikalla (Huom. tuo tullessasi oma tyyny + peitto + makuualusta)

- 10 e istumapaikalla

- varmista paikkasi ennakkoon osoitteesta poetrynap.com/#tickets, jäljelle jääneet liput myydään ovelta puoli tuntia ennen esitystä

Tämä merten takaa saapuva, ihmeellinen ug-musiikillis-runollis-päiväuni-tarinankertojaryhmä koostuu pääasiassa kahdesta esiintyvästä taiteilijasta:

Robert Wyald (Lord Dosis) rakastaa runoutta. Hän on useita vuosia ohjannut, valmentanut ja esittänyt improvisaatioteatteria ja kokeekin, että improvisaatio luo mielettömän hyvän perustan kaikkeen luovaan tekemiseen. Wyald on luonut yhdessä Kleemanin kanssa Poetry Nap -konseptin, hän myös kirjoittaa, ohjaa, näyttelee, toteuttaa äänet, nettisivut ja tuottaa esityksen.

Jodie Marissa Kleeman (Lady Dosis) on toiminut performanssitaiteen parissa siitä saakka kun hän oli kahdeksanvuotias. Kleeman on ennen muuta itseoppinut taiteilija, joka rakastaa kaikkea todella omituista, hulvatonta, satumaista, todellista ja epätodellista. Hän on ollut kehittämässä Poetry Nap -konseptia, käsikirjoittaa ja näyttelee.

Jacob Nasim: ääniasiantuntija

Katherine Lister: puvustus

Christian Schneider: promovideo

Oskar Schuster: videon musiikki

Jaa tapahtuma

bottom of page