top of page

Tue, 07 May

|

TAIKE, Akseli ry, Linnalan lausujat ry

Poetry Slam 2019

Lavarunouden Etelä-Savon mestaruudesta kilpaillaan Savonlinnassa!

Registration is Closed
See other events
Poetry Slam 2019
Poetry Slam 2019

Tapahtuman järjestää

07 May 2019, 18:00

TAIKE, Akseli ry, Linnalan lausujat ry, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Lisätietoa

Poetry Slamin SM-kilpailujen Etelä-Savon karsinta järjestetään Savonlinnan Kulttuurikellarissa tiistaina 7.5. klo 18 alkaen.

Karsinnan voittaja edustaa Etelä-Savoa Helsingissä 17.8. käytävässä SM-finaalissa. Kilpailu käydään kansainvälisillä Poetry Slam -säännöillä. Kilpailurunojen tyylilaji on vapaa, mutta niiden on oltava esittäjän omia. Kilpailijalla saa olla tekstipaperi mukana, musiikin tai rekvisiitan käyttö ei ole sallittua. Esityksen kesto on korkeintaan kolme minuuttia. Runot arvioi ja pisteyttää yleisön joukosta koottu viisihenkinen raati. Kilpailussa on kolme kierrosta. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista. Viimeisellä kierroksella kilpailee kolme eniten pisteitä saanutta.

Ennakkoilmoittautumiset susanna.kolehmainen@taike.fi / puh. 0295 330 924, tai paikan päällä puoli tuntia ennen kilpailun alkua. Kilpailuun otetaan mukaan 15 runoilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Poetry slamin SM-kilpailujen Etelä-Savon karsinnan järjestävät yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, Kirjoittajayhdistys Akseli ry sekä Linnan Lausujat ry.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jaa tapahtuma

bottom of page