top of page

Thu, 10 Nov

|

Riihisaari Blues

Riihisaari Blues: Etkoklubi | Maria Hänninen & Olli Siikanen Duo

Maria Hännisen ja Olli Siikasen duo tarjoilee blues- ja rock-säveliä maukkaan rouheasti, Hännisen omaa tuotantoa sekä tyyliin sopivia muita biisejä tulille iskien. Alun perin Hännisen ja Siikasen yhteistyö alkoi vuonna 2009 perustetun blueshenkisen trion Maria Hänninen Experimentin parissa.

Takaisin etusivulle
Palaa
Riihisaari Blues: Etkoklubi | Maria Hänninen & Olli Siikanen Duo
Riihisaari Blues: Etkoklubi | Maria Hänninen & Olli Siikanen Duo

Tapahtuman järjestää

10 Nov 2022, 19:00

Riihisaari Blues

Lisätietoa

Riihisaari Blues -festivaalin etkoklubilla esintyy loistava Maria Hänninen & Olli Siikanen Duo! Museoklubihengessä tilaisuuden avaa museonjohtaja Nikke Kaartinen.

Liput: 20 euroa / Museokortilla 15 euroa

Ennakkoon: Riihisaari - Savonlinnan museo ja ovelta tuntia ennen.

Maria Hänninen on savolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä ja monen instrumentin varressa häärivä ”musiikin sekatyöläinen”. Solistina, muusikkona ja taustalaulajana Maria on vuosien varrella heittänyt lukemattomia keikkoja ja osallistunut huimaan määrään levytyksiä. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Ken Hensley (Uriah Heep), Corky Laing (Mountain) Dave Lindholm, Pelle Miljoona, Freud, Marx, Engels & Jung, Hector, Liisa Akimof, Havana Black, Michael Monroe, Riku Niemi Orchestra, Erja Lyytinen, Jussi Raittinen,Hoedown Tuomari Nurmio, Jake's Blues Band, Wigwam Experience jne.

Olli Siikanen on kansainvälisesti tunnustettu kitaristi, jota on kuultu TV-bändeissä sekä monilla levyillä. Olli on heittänyt tuhansia keikkoja ja esiintynyt useissa tunnetuissa bändeissä (mm. Anna Abreu, Diandra, Arttu Wiskari, Anna Puu, Suurlähettiläs-solisti Jussun Soolobändi jne.). Ollin kitarointi ei ole jättänyt kylmäksi myöskään Yhdysvalloissa vuosittain järjestettävillä alansa suurimmilla NAMM-musiikkimessuilla, joilla Ollin soittoa on saatu kuulla jo useana vuonna.

Tapahtuman järjestää Riihisaari Blues & Riihisaari - Savonlinnan museo. Yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

----

Riihisaari Blues, Savonlinnan museon oma bluesmusiikin festivaali järjestetään Riihisaaressa, Olavinlinnan kansallismaisemassa, jo toista kertaa. Riihisaari Bluesin ohjelmassa kuullaan jälleen näyttävä kattaus bluesmusiikin mestareita. Riihisaaren 170-vuotias museorakennus toimii festivaalin tunnelmallisena kotina.

Osana Riihisaari Blues -tapahtumaa nähdään Savonlinnan Kulttuurikellarilla myös bluesaiheinen valokuvanäyttely, MR. BLUES, PEPE AHLQVIST – Jani Mahkosen valokuvia ja levynkansia. Näyttely on esillä 4.10.–22.12.2022.

Festivaaliliput:

Riihisaari - Savonlinnan museo / Asiakaspalvelu, Riihisaari, Savonlinna

riihisaari@savonlinna.fi

p. 044 417 4466

Lisätiedot:

riihisaari.fi

Jaa tapahtuma

bottom of page