top of page

Mon, 09 May

|

Linnan Lausujat, Kulttuurikellari ym.

Runopuulaaki

–KELLARIFESTIVAALI– Runopuulaaki järjestetään Savonlinnassa pitkän tauon jälkeen! Rohkeat riimittelijät, lempeät lyyrikot ja muut sanojen soljuttajat käyvät taas kilpalaulantaan Kulttuurikellarilla.

Takaisin etusivulle
Palaa
Runopuulaaki
Runopuulaaki

Tapahtuman järjestää

09 May 2022, 18:00

Linnan Lausujat, Kulttuurikellari ym.

Lisätietoa

TAPAHTUMA ON OSA KELLARIFESTIVAALIA 30.4. - 28.5.2022

Lavarunokilpailu käydään kansainvälisillä Poetry Slam -säännöillä: Esityksen kesto on korkeintaan kolme minuuttia. Kilpailurunojen tyyli on vapaa, mutta niiden on oltava esittäjän omia. Kilpailijalla saa olla tekstipaperi mukana, musiikin tai muun rekvisiitan käyttö ei ole sallittua. Runot arvioi yleisön joukosta koottu raati. Mukaan kannattaa varata kolme runoa, koska kilpailussa on kolme kierrosta.

Ennakkoilmoittautumiset mkaarina.lavonen@spyder.fi 6.5. mennessä tai paikan päällä puoli tuntia ennen kilpailun alkua. Lavarunokilpailuun otetaan mukaan viisitoista runoilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kolme parasta palkitaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Linnan Lausujat, Kirjoittajayhdistys Akseli, Savonlinnan kesäyliopisto, Linnalan Opisto ja Savonlinnan kulttuurikellari ry. Tapahtumaa tukee Suur-Savon Osuuspankki.

”He alkoivat kilpasille vuorosäkein, / sillä vuorosäkeet olivat muusain mieleen. /

Korydon aloitti, Thyrsis jatkoi, lauloi kukin vuoronsa mukaan.” (Vergilius, Bucolica, VII)

Jaa tapahtuma

bottom of page