top of page

Fri, 23 Jul

|

Maija Ruuskanen ja Veera Railio

Ruuskanen Railio Klubi: Jukka Rintala ja Maria Lund

MUSIC & FASHION CLUB – musiikkia, glamouria ja unelmia Ruuskanen Railio Klubi -konsertti ja salonkimuotinäytös päätähtenä Maria Lund ja upeat mallit Jukka Rintalan puvuissa !

Takaisin etusivulle
Palaa
Ruuskanen Railio Klubi: Jukka Rintala ja Maria Lund
Ruuskanen Railio Klubi: Jukka Rintala ja Maria Lund

Tapahtuman järjestää

23 Jul 2021, 19:00

Maija Ruuskanen ja Veera Railio

Lisätietoa

Jukka Rintala – puvut Maria Lund – laulu Veera Railio – laulu, viulu Maija Ruuskanen – piano, laulu Matti Vaskelainen – visuaalisuus

Liput: 40 € ennakkoon: https://www.nettilippu.fi/…/ruuskanen-railio-klubi-jukka…

sekä Jukka Rintalan fashion & gallery -myymälästä, Kauppatori 1.

Jukka Rintala juhlii 45-vuotistaiteilijajuhlaansa myös Ruuskanen Railio Klubilla, jonka säkenöivänä tähtenä Maria Lund hehkuu 22. - 25.7.2021.

Perjantain 23.7. klo 19 klubi on konsertin ja salonkimuotinäytöksen yllätyksellinen liitto – musiikin ja muodin suuri juhla!

Maria Lund on virtuoottinen laulaja sekä kosmopoliitti taiteilija ja esiintyjä. Hänen suvereeni muusikkoutensa pääsee pianisti Maija Ruuskasen ja viulisti-laulaja Veera Railion käsittelyssä vähintään Nessun Dormasta Highway to Helliin. Maija ja Veera aikovat houkutella Mariasta esille väläyksiä myös hänen terävästä huumorintajustaan!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan musiikista, glamourista, muodista ja hauskasta illasta!

Ruuskanen Railio Klubi on Maija Ruuskasen ja Veera Railion klubikonserttisarja, joka juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan Savonlinnan kesässä! Klubikonserteissa kuullaan mielenkiintoisia, sielukkaita tähtiartisteja pienimuotoisella akustisella kokoonpanolla. Ruuskasen ja Railion kanssa lavalle ovat nousseet jo monet suomalaiset lauluntekijät ja artistit. Tätä kesää tähdittävät Maria Lundin lisäksi Miljoonasateen Heikki Salo (13.7.) Laura Voutilainen (8.7. ja 26.7.) ja Pauli Hanhiniemi (27 – 28.7.)

Varaa paikkasi ajoissa ja seuraa meitä Facebookissa Ruuskanen Railio Klubi -sivulla ja @ruuskanenrailioklubiofficial Instagram-tilillä.

Kulttuurikellarin konsertteihin mahtuu vain rajallinen määrä yleisöä!

SOSIAALINEN MEDIA JA NETTISIVUT

@studiojukkarintala @laulavalundi

FB Ruuskanen Railio Klubi | @ruuskanenrailioklubi

INSTAGRAM@ruuskanenrailioklubiofficial

www.linktr.ee/ruuskanenrailioklubi/

Jaa tapahtuma

bottom of page