top of page

Tue, 11 Oct

|

S Creatives

Savonlinnan Kulttuurifoorumi

Savonlinnan Kulttuurifoorumi nostaa esiin ajankohtaisia aiheita kulttuurin ja luovien alojen kentältä ja kutsuu keskusteluun myös muiden toimialojen edustajia. Tänä vuonna foorumi on aiempaa paikallisempi ja se antaa äänen myös nuorille.

Takaisin etusivulle
Palaa
Savonlinnan Kulttuurifoorumi
Savonlinnan Kulttuurifoorumi

Tapahtuman järjestää

11 Oct 2022, 14:00 – 16:30

S Creatives

Lisätietoa

Vuonna 2021 ensimmäistä kertaa järjestetty Savonlinnan Kulttuurifoorumi  juhlistaa samalla uuden savonlinnalaisen kulttuurilehden  julkaisua. Tervetuloa lehtijulkkareihin ja keskustelufoorumiin! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

14.00 Avaus, S creativesin projektipäällikkö Veera Kolehmainen

14.05 Uuden savonlinnalaisen kulttuurilehden julkistaminen, paikalla lehden tekijöitä

14.25  Mikä on paikallislehden rooli alueen kulttuurielämässä? Keskustelussa  Itä-Savon kulttuuritoimittaja Riitta-Leena Lempinen-Vesa,  Savonmaa-lehden päätoimittaja Sisko Ojajärvi, uuteen kulttuurilehteen  kuvataiteen palstan avannut Ars Nova ry:n pj Katriina Kaija sekä  naapurimaakunnasta Kulttuuritila Nuijamiehen pj Mikko Vento

14.55 Foorumiin osallistujilla mahdollisuus kysyä ja keskustella  

 - tauko -  

15.30 Taitava.me esittää: Unelmahommia  

15.40  Mitä on nuorisokulttuuri Savonlinnan seudulla? mitä se voisi  parhaimmillaan olla? Paneelikeskustelussa Savonlinnan nuorisovaltuuston  puheenjohtaja Saara Laukkanen ja sihteeri Iida Rissanen,  harrastustoimintaa seudulla elävöittänyt Jaakko Rinne, Musiikki- ja  teatterisali Tornadon toiminnanjohtaja Petteri Koskikallio sekä  kaupunginvaltuutettu Sanna Niemelä. Keskustelua moderoi Savonlinnan  Kesäyliopiston rehtori Hanna-Riikka Karjalainen.  

16.10 Foorumiin osallistujilla mahdollisuus kysyä ja keskustella  

16.30 Kiitos!

Kulttuurifoorumin järjestää S creatives, yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry:n kanssa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on rahoittanut luovien alojen kehittämistä Savonlinnan seudulla vuosina 2022-2023.

Jaa tapahtuma

bottom of page