top of page

Tue, 05 Mar

|

Pääkonttori ry

Savonlinnan Kulttuurikahvit

Savonlinnan kulttuuri- ja luovan alan ammattilaiset tapaavat säännöllisesti Savonlinnan Kulttuurikellarilla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 17:30. Esillä on vaihdellen ajankohtaisia aiheita ja vierailijoita. Vapaa pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Savonlinnan Kulttuurikahvit
Savonlinnan Kulttuurikahvit

Tapahtuman järjestää

05 Mar 2024, 17:30 – 19:00

Pääkonttori ry, Savonlinnan Kulttuuritoimi, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

SAVONLINNAN KULTTUURIKAHVIT

Savonlinnan kulttuuri- ja luovan alan ammattilaiset tapaavat säännöllisesti Savonlinnan Kulttuurikellarilla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 17:30. Esillä on vaihdellen ajankohtaisia aiheita ja vierailijoita. Kulttuurikahveja toteuttaa yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry, luovien alojen yhdistys Pääkonttori ry ja Savonlinnan kulttuuritoimi. Vapaa pääsy, maksuton kahvi- ja teetarjoilu.

Ti 5.3. Mitä mahdollisuuksia voi tarjota Savonlinnan tulevat juhlavuodet? 2025 vietetään Olavinlinnan 550 vuotisjuhlaa ja 2026 Savonlinnan Kulttuurin Unelmavuotta. Vieraana Olavinlinnasta vastaavan Kansallismuseon yleisösuhdepäällikkö Hanna Forssell, Lappeenrannan Unelmavuotta valmistellut kulttuurijohtaja Anu Talka, Savonlinnan kulttuurijohtaja Outi Rantasuo ja sivistysjohtaja Mikko Ripatti.

Jaa tapahtuma

bottom of page