top of page

Tue, 04 Jun

|

Pääkonttori ry

Savonlinnan Kulttuurikahvit: keskusteluja luovuudesta – Radical Creatives

Kesäkuun kulttuurikahvien teemana on luovuus ja keskustelujen alustuksena nähdään Aalto-yliopiston kehuttu Radical Creatives -dokumentti. Vapaa pääsy, maksuton kahvi- ja teetarjoilu.

Takaisin etusivulle
Paluu
Savonlinnan Kulttuurikahvit: keskusteluja luovuudesta – Radical Creatives
Savonlinnan Kulttuurikahvit: keskusteluja luovuudesta – Radical Creatives

Tapahtuman järjestää

04 Jun 2024, 17:30 – 19:00

Pääkonttori ry, Savonlinnan Kulttuuritoimi, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

4.6. 

Kesäkuun kulttuurikahvien teemana on luovuus ja keskustelujen alustuksena nähdään Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti. Kehuttu elokuva sisältää silmiä avaavia tarinoita riskinotosta ja heittäytymisestä. Radical Creatives on syväsukellus luovuuteen, ja se tunnistaa luovuuden potentiaalin voimana maailmanlaajuiselle muutokselle kohti houkuttelevampaa ja moniäänisempää tulevaisuutta. Tule keskustelemaan aiheesta! Elokuvan kesto 58 min.

Lisätietoa: https://radicalcreatives.fi/fi/

Kuva: Hayley Le / Aalto-yliopisto

Savonlinnan kulttuuri- ja luovan alan ammattilaiset tapaavat säännöllisesti Savonlinnan Kulttuurikellarilla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 17:30. Esillä on vaihdellen ajankohtaisia aiheita ja vierailijoita. Kulttuurikahveja toteuttaa yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry, luovien alojen yhdistys Pääkonttori ry ja Savonlinnan kulttuuritoimi. Vapaa pääsy, maksuton kahvi- ja teetarjoilu.

Jaa tapahtuma

bottom of page