top of page

Wed, 28 Jul

|

Maija Ruuskanen & Veera Railio

Siirretty marraskuulle: Ruuskanen Railio Klubi: Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.

Pauli Hanhiniemi -konsertit on siirretty korona-altistuksen takia. Ennen Savonlinnaan saapumista työryhmän jäseniä on altistunut koronalle ja he ovat jääneet asianmukaisesti koronakaranteeniin. Uusi päivämäärä konsertille on pe 19.11. klo 20:30.

Takaisin etusivulle
Palaa
Siirretty marraskuulle: Ruuskanen Railio Klubi: Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.
Siirretty marraskuulle: Ruuskanen Railio Klubi: Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.

Tapahtuman järjestää

28 Jul 2021, 19:00 EEST

Maija Ruuskanen & Veera Railio

Lisätietoa

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan marraskuun konserttiin. Mikäli ette pääse konserttiin marraskuussa, voi lipun palauttaa elokuun loppuun mennessä. Lipun palautus tapahtuu olemalla yhteydessä: maijaruu@gmail.com (Maija Ruuskanen) 31.8.2021 mennessä.

Pauli Hanhiniemen karismaattinen esiintyminen kruunataan tällä klubikeikalla Maija Ruuskasen pianismilla, Ville Rauhalan groovaavalla soitolla ja Veera Railion taidokkaalla viulunsoitolla. Kvartetti soittaa ja laulaa poimintoja Hanhiniemen lauluista Kolmannen naisen, Perunateatterin ja Hehkumonkin ohjelmistoista. Tervetuloa viihtymään!

Arvioitu kesto noin 90 min.

Liput 35 e

https://www.nettilippu.fi/fi/event/ruuskanen-railio-klubi-pauli-hanhiniemi-savonlinna_2807_1

Huom! Nettilipussa asiakkaalle ei muita kuluja. Lippuja myynnissä rajallinen määrä.

Ruuskanen Railio Klubi on Maija Ruuskasen ja Veera Railion klubikonserttisarja, joka juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan Savonlinnan kesässä!

Klubikonserteissa kuullaan mielenkiintoisia, sielukkaita tähtiartisteja pienimuotoisella akustisella kokoonpanolla. Ruuskasen ja Railion kanssa lavalle ovat nousseet jo monet suomalaiset lauluntekijät ja artistit. Tätä kesää tähdittävät Hanhiniemen lisäksi muun muassa Miljoonasateen Heikki Salo, Maria Lund ja Laura Voutilainen!

Varaa paikkasi ajoissa ja seuraa meitä Facebookissa Ruuskanen Railio Klubi -sivulla ja @ruuskanenrailioklubiofficial Instagram-tilillä.

Kulttuurikellarin konsertteihin mahtuu vain rajallinen määrä yleisöä! Avaamme tarpeen tullen mahdollisia lisäesityksiä!

Muutokset mahdollisia.  https://linktr.ee/ruuskanenrailioklubi/

Jaa tapahtuma

bottom of page