top of page

Sat, 20 May

|

Venla Kujamäki

Songs For Hope - Hyväntekeväisyys-konsertti Ukrainalle

Songs for Hope -hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainalle 20.5.2023 Klo 17:00 Viitasen Piia Peace Invaders: Hanna Partanen Vyshyvanka LEino-duo Alisa Vishniakova V. Kujamäki Eput Liput: 15/20€ ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Takaisin etusivulle
Paluu
Songs For Hope - Hyväntekeväisyys-konsertti Ukrainalle
Songs For Hope - Hyväntekeväisyys-konsertti Ukrainalle

Tapahtuman järjestää

20 May 2023, 17:00 – 21:30

Venla Kujamäki, Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Lisätietoa

Songs for Hope -hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainalle

20.5.2023 Klo 17:00

Liput: 15/20€ ovelta ennen konserttia

Illan pääesiintyjä on herkkä ja hurmaava Viitasen Piia, ja sitä ennen lavalla nähdään värikäs kattaus erilaisia esityksiä aina ukrainalaisesta kansanmusiikista sielukkaisiin cover-biiseihin ja omiin sävellyksiin. Kaikki konsertin tuotot lahjoitetaan Unicefin Ukrainan keräykseen, joka takaa turvaa, lämpöä, koulutusta ja terveyttä sodan keskellä kasvaville lapsille. Luvassa on musiikin täyteinen ilta joka huokuu toivoa, rauhaa, inhimillisyyttä ja solidaarisuutta.

Järjestäjä: Venla Kujamäki ja Savonlinnan Kulttuurikellari

Illan esiintyjäkattaus:

Viitasen Piia

Peace Invaders: Hanna Partanen

Vyshyvanka

LEino-duo

Alisa Visniakova

V. Kujamäki

Eput

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indie-folkkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa Suomen eturivin tarinankertojien joukossa. Viitasen Piian akustisesta folkista ja americanasta kumpuava ilmaisu on saanut vuosien saatossa rinnalleen myös uusia sävyjä, ja akustisia ja elektronisia elementtejä yhdistelemällä on löytynyt rikas ja omintakeinen musiikillinen maailma, jonka ytimessä soivat Viitasen vahvat sävellykset ja sanoitukset, jotka porautuvat syvälle ihmisenä olemisen ytimeen.

Songs for Hope -hyväntekeväisyyskonsertissa Viitasen Piia esiintyy soolona, joten ilta on takuuvarmasti täynnä herkkää tulkintaa ja lempeää läsnäoloa.

Konserttipäivänä Kellarin ravintola tarjoilee myös ukrainalaista kansallisruokaa, herkullista Borssikeittoa, josta jokaisesta annoksesta lahjoitetaan osuus Unicefin omakeräykseen.

Linkki hyväntekeväisyyskonsertin Unicefin omakeräykseen, jonne myös kaikki konsertin tuotot lahjoitetaan: https://oma.unicef.fi/participant/songs-for-hope-hyvantekevaisyyskonsertti-ukrainalle

Olemme kiitollisia kaikista lisälahjoituksista Unicefin omakeräykseen! Voit myös lahjoittaa joko yksityishenkilönä tai yrityksenä omakeräykseen, vaikket pääsisi konserttiin.

Konsertti alkaa klo 17:00. Lipunmyynti alkaa 16.15.

Konserttia mahdollistamassa:

Savonlinnan Kulttuurikellari, Waahto Group, Office Pro Finland, Kahvila Alku, Spahotel Casino,  Käännöstoimisto IDE oy ja Unicef

Ota haltuun konsertin instagram ja facebook, josta löydät lisätietoja tapahtumasta!

IG: songs_for_hope

FB: Songs for Hope

Jaa tapahtuma

bottom of page