top of page

Fri, 16 Feb

|

Twig Beach Records

Still Got The Blues - The Spanish Castle

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään suomalainen rokkikukko ja Andalucian groovaavin rytmikaksikko, ja laitetaan heidät soittamaan Gary Moore-bluesia? Osta lippu ja selvitä asia! 20/18€ puoli tuntia ennen ovelta!

Takaisin etusivulle
Paluu
Still Got The Blues - The Spanish Castle
Still Got The Blues - The Spanish Castle

Tapahtuman järjestää

16 Feb 2024, 19:00 – 21:00

Twig Beach Records, Savonlinnan Kulttuurikellari

Lisätietoa

Still Got The Blues -  The Spanish Castle Pe 16.2.2024 klo 19:00

Savonlinnan Kulttuurikellari 

Liput 20/18  

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään suomalainen rokkikukko ja Andalucian groovaavin rytmikaksikko, ja laitetaan heidät soittamaan Gary Moore-bluesia? Luvassa on tietysti espanjalaisen rytmimankelin läpi ajettua, rouheasti svengaavaa blues-boogieta ja henkeäsalpaavia tunnelmapaloja, joista ei intensiivisyyttä puutu!  

Antti Kajander on aikoinaan Britanniassa kitaraoppinsa saanut kitaristi ja laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumista dramatisoidun teatteriversion maailmanensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa. Lisäksi hän on vaikuttanut Lontoon blues-, rock- ja jazz-piireissä. 

 The Spanish Castlen muodostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Tällä kiertueella yhtyettä vahvistaa myös taiturimainen kosketinsoittaja Ilkka Joronen.  The Spanish Castle aloitti keikkailu-uransa muutama vuosi sitten ”Hendrix-bändinä” ja keikkaili silloin lähinnä Espanjassa. Vuoden 2023 helmikuussa bändi kiersi läpi Suomen seitsemällä konsertilla, joista lähes jokainen oli loppuunmyyty.  Nyt luvassa onkin harvinaista herkkua, sillä The Spanish Castle kiertää konserttisaleja helmikuussa 2024 Suomen lisäksi Ruotsissa!

Tapahtuman järjestää Twig Beach Records, yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Jaa tapahtuma

bottom of page