top of page

Thu, 16 May

|

Teatteri Eurooppa Neljä

Teatteri Eurooppa Neljä: Kaksoiselämää

Kaksoiselämää on Juice Leskisen laulujen siivittämä ja huumorin sävyttämä ajankuva 90-luvun alun Suomesta, jolloin tuhansien ihmisten toivo hiipui. Liput 28€/25€/16€ tuntia ennen ovelta, tiedustelut ja varaukset: p. 040 3000 800, toimisto@te4.fi

Takaisin etusivulle
Paluu
Teatteri Eurooppa Neljä: Kaksoiselämää
Teatteri Eurooppa Neljä: Kaksoiselämää

Tapahtuman järjestää

16 May 2024, 19:00 – 22:00

Teatteri Eurooppa Neljä, Savonlinnan Kulttuurikellari

Lisätietoa

KAKSOISELÄMÄÄ 16.5.2024 klo 19:00

Einari on jättänyt kiertue-elämän taakseen. Hän pyörittää Puolikuu-baariaan yhdessä sisarensa Satun ja raskaana olevan naisystävänsä Mollan kanssa. Samassa jamassa on hänen kaverinsa Heikki, joka on vaimoineen ryhtynyt vaatemyyjäksi.  Parhaat päivänsä nähnyt rokkitähti tasapainoilee nyt masennuksen, viinan, parisuhteen ja rahahuolien keskellä. Ovi toisensa jälkeen on sulkeutunut. Mutta, kuvioita ilmestyy sotkemaan Mari, nainen menneisyydestä. Onko hänellä käsissään tulevaisuuden avaimet? Vai hukkuvatko avaimet kokonaan?  

Kaksoiselämää on Juice Leskisen laulujen siivittämä ja huumorin sävyttämä tarina pienen ihmisen suuruudesta ja suurten valintojen vaikeudesta. Se on myös ajankuva 90-luvun alun Suomesta, jolloin tuhansien ihmisten toivo hiipui talouspolitiikan myllerryksessä. Kuitenkin, elämän ristiaallokossa pääosaan nousee rakkaus. 

Soundi-lehden päätoimittajanakin tutuksi tulleen Timo Kanervan kynäilemä musiikkinäytelmä sai kantaesityksensä keväällä 2020 Kuopion Kaupunginteatterissa. Musiikkinäytelmä on kunnianosoitus Juicen elämäntyölle, ja näytelmässä roolihahmojen tunteita tulkitaan Juicen ainutlaatuisen tuotannon kautta. Nyt juttu herää eloon Teatteri Eurooppa Neljän kiertueversiona, ja sen ohjaa jyväskyläläinen teatterikonkari Antti Viitamäki.  

Käsikirjoitus: Timo Kanerva (Esitysoikeus: Agency North) 

Dramaturgia: Antti Viitamäki ja työryhmä 

Ohjaus: Antti Viitamäki Rooleissa: Neija Välilä, Anni Pesonen, Hannu Rantala ja Jari Silventoinen 

TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaakko Tabell 

Puvut: Silke Valkeinen 

Valosuunnittelu: Ville-Matti Laine Lavastus, valot ja äänet: Ville-Matti Laine 

Koreografia: Neija Välilä 

Musiikin sovitus: Toni Lepistö ja TE4 Band 

Esityksen kesto: n. 1h 50 min (sis. väliajan) 

 Liput: 28€/25€/16€ Tiedustelut ja varaukset: p. 040 3000 800, toimisto@te4.fi Lipunmyynti esityspaikalla alkaa tuntia ennen esitystä.

Jaa tapahtuma

bottom of page