top of page

Fri, 10 May

|

Kulttuurihanat

Tsuumi Sound System

Kellarin ravintolan keikkailta!

Registration is Closed
See other events
Tsuumi Sound System
Tsuumi Sound System

Tapahtuman järjestää

10 May 2019, 19:00 – 21:30

Kulttuurihanat

Lisätietoa

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu nykykansanmusiikkiyhtye Tsuumi Sound System juhlistaa tuoretta Blinking Light -albumiaan kotimaan kiertueella. Yhtye tunnetaan kansanmusiikin rajoja rikkovasta tyylistään, johon se on sekoittanut vuosien varrella aineksia mm. jazzista sekä pop-musiikista.

Yhtye on esiintynyt säännönmukaisesti vuosien varrella eri maissa Euroopassa ja sen ulkopuolella, kiertueilla sekä arvostetuilla maailmanmusiikin festivaaleilla. Heitä on kuultu muun muassa maailmanmusiikin suurimmassa messutapahtumassa Womexissa, Kalevalan arabiankielisen painoksen julkaisutapahtumassa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja he ovat äänittäneet studioliven BBC3-radiolle Lontoon Lifem-festivaalin keikan yhteydessä. Yli 20 eri maassa kiertäneen yhtyeen edelliset levyt on otettu maailmalla erinomaisesti vastaan, mistä kertoo esimerkiksi Songlines-lehden antamat 14 tähteä 15 mahdollisesta.

Uudella levyllä kuuluvat voimakkaat vaikutteet aina folk-rockista progressiiviseen rockiin sekä free jazziin saakka ja yhtyeen äänimaisema on monipuolistunut entisestään.

Blinking Light -levyn on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Jussi Jaakonaho yhdessä Tsuumi Sound Systemin kanssa. Levy on julkaistu yhteistyössä Tsuumi Sound System Oy:n sekä saksalaisen Neil Grant Music Production –yhtiön kanssa.

Osittain savonlinnalaislähtöisistäkin muusikoista muodostuva Tsuumi Sound System esiintyi kaupungissa edellisen kerran kotimaankiertueellaan 2016.

Saksofonit, lyömäsoittimet: Jusu Berghäll

Viulu: Tero Hyväluoma

Piano, harmoni: Pilvi Järvelä

Haitari: Hannu Kella

Kitara: Jani Kivelä

Rummut, lyömäsoittimet: Jussi Nikula

Kontrabasso: Olli Rantala

Äänentoisto: Antti Puumalainen

Liput ennakkoon lunastettuna 15 euroa, keikkapäivänä 18 e

Lippuja myy Kulttuurikellarin ravintola, varaukset os. kulttuurihanat@gmail.com

Kellarin ravintola avoinna:

Ti-To 17-23

Pe-La 17-01

Su 11-18

Jaa tapahtuma

bottom of page