top of page

Tue, 28 Sept

|

Ursula Kuula

U R S U L A K U U L A: KAMERA KUIN KAULAKORU- näyttely

”Olen kiinnostunut monenlaista kuvauskohteista, erityisesti metsän ja meren kutsu on hyvin vahva. Toisaalta taas hyvin arkisetkin asiat vetävät puoleensa, näen niissä yksityiskohtia, jotka jäävät ilman kameraa näkemättä. Kameran lisäksi mukanani minulla on usein kuvauskaverina lasipallo"

Takaisin etusivulle
Palaa
U R S U L A K U U L A: KAMERA KUIN KAULAKORU- näyttely
U R S U L A K U U L A: KAMERA KUIN KAULAKORU- näyttely

Tapahtuman järjestää

28 Sept 2021, 16:00 – 23 Oct 2021, 23:00

Ursula Kuula

Lisätietoa

"Olen Espoolaistunut, entinen Savonlinnalainen, utelias ja leikkisä kuvaajasielu. Lähestyn kuvattavaa aihetta ilman liikoja teknisiä hörhellyksiä. Olen onnistunut päästämään toisesta korvasta ulos mahdolliset valokuvaukseen liittyvät opit, joita yritettiin minuun juurruttaa myös Savonlinnassa kulttuurialaa opiskellessani. Asenteeni auttaa minua siinä, että olen ennakkoluuloton erilaisissa teknisissä kokeiluissa.

Värien sinfonia ja lasipallokuvaus vie ajatukset 70-luvulle, vaikka kuvan kohde olisi tätä päivää.

Välillä mietin itsekin, mitä kuvassani on eikä se ole aina selvää minullekaan.

Usein kuvani ovat tarinoita. En kuitenkaan käsikirjoita tarinallisia kuvauksiani vaan annan hetken viedä.

Olen aktiivi - ja perustajajäsen Espoon Kara-Kamera ry:ssä. Seurassa olemme ylpeitä siitä, että meillä on aktiivisessa toiminnassa paljon myös naisia, sillä alamme on ukkovaltainen.

Kuvaan Canon EOS 77D järjestelmäkameralla. Kameran valinnassa oli erittäin tärkeänä kriteerinä keveys, koska ei ole oikeastaan päiviä, milloin se ei kaverinani kulkisi. Objektiivin valitsen fiiliksen mukaan. Hyvä “aina mukana” oleva on 18–400 mm Tamron."

Näyttely on avoinna ravintolan aukioloaikoina ti - to klo 16-22, pe-la 16-24.

Jaa tapahtuma

bottom of page