top of page

Sun, 09 Apr

|

Nova Records, Suruton Festivaali

V Suruton Festivaali - Emmi U. Trio

Emmi U. Trion uusi Junassa-albumi on Emmi Karoliina Uimosen pianotriolle säveltämää, sovittamaa ja sanoittamaa akustista laulaja-lauluntekijämusiikkia. Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi.

Takaisin etusivulle
Paluu
V Suruton Festivaali - Emmi U. Trio
V Suruton Festivaali - Emmi U. Trio

Tapahtuman järjestää

09 Apr 2023, 06:00 – 8:00

Nova Records, Suruton Festivaali, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Lisätietoa

V Suruton Festivaali - Emmi U. Trio  

Emmi U. Trion uusi Junassa-albumi on Emmi Karoliina Uimosen  pianotriolle säveltämää, sovittamaa ja sanoittamaa akustista  laulaja-lauluntekijämusiikkia, jonka suomenkielisissä laululyriikoissa  kuuluu samaan aikaan juuri tämä hetki ja ajattomuus. Uimosen folk-poptyylinen laulu rakentaa siltaa suomalaisen lauluntekijäperinteen ja jazzin välille, joka on levyn kantava tyylilaji. Musiikissa kuuluu vahvasti afro-amerikkalaisen ja brasilialaisen rytmimusiikin ja suomalaisen kansanmusiikin vaikutteet. Lauluissa voi kuulla myös Uimoseen nuorempana vaikuttaneiden Pekka Strengin ja Ultra Bran vaikutteita.

Levyn kantava teema on monella eri tasolla inhimillisyys ja sen rosoinen  kauneus. Kappaleiden sovituksissa on annettu tilaa laulujen tarinoille  ja jazzin arvomaailmaa kunnioittaen jokaisen soittajan istrumentaaliselle kerronnalle, joista Uimonen on halunnut pitää  jokaisen keskenään tasavertaisen tärkeässä roolissa. Uimonen on Savonlinnasta lähtöisin oleva muusikko ja hän on käynyt Savonlinnan Taidelukion. Tällä hetkellä hän viimeistelee maisteriopintojaan  Sibelius-Akatemiassa.  

Kokoonpano: Emmi Uimonen - piano, laulu, sävellykset, sovitukset, sanat 

Tuomas Talvi - basso 

Johan Dahlbo - rummut  

Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi

Järjestää: Nova Records / Suruton Festivaali. Yhteistyössä: Olavin Jazz,  Savonlinnan Kulttuurikellari

Lipunmyyntilinkki:  https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2023-1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Jaa tapahtuma

bottom of page