top of page

la 19. syysk.

|

Jouko Hallikainen

Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta

Toukolan perilliset järjestää hyväntekeväisyyskonsertin Kulttuurikellarilla

Takaisin etusivulle
Palaa
Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta
Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta

Paikka & aika

19. syysk. 2020 klo 18.00 – 20.30

Jouko Hallikainen

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma siirtyi syyskuulle! Jo tehdyt lippuvaraukset ovat voimassa myös korvaavana päivänä.

Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta. Hyväntekeväisyyskonsertti Kulttuurikellarilla la 19.9.2020. 

Konsertissa kuullaan itsenäisyytemme ajan kotimaisia suosikkisäveliä 1920-luvulta 2010-luvulle. Jokaiselta vuosikymmeneltä on mukana 1 – 2 aikansa suosikkia: Emmasta Missä muruseni on -kappaleeseen. Kappalevalinnassa on otettu huomioon myös suosikkilaulajat, mestarisanoittajat ja -säveltäjät. Kappaleet ovat oman aikansa tulkkeja ja kertovat tarinoillaan ja poljennollaan myös maamme historiaa. Tyylilajien kirjo vaihtelee valssista humppaan, tangosta foxiin ja swingistä suomi-rockiin ja uudempiin shuffle-komppeihin.

Konsertin toteuttaa savonlinnalainen Toukolan Perilliset- yhtye vahvistuksineen. Yhtye koostuu kuudesta savonlinnalaisesta musiikin aktiiviharrastajasta, jotka ovat laulaneet eri kuoroissa ja soittaneet eri bändeissä tai lauluyhtyeissä. Niinpä yhtyeen jäsenet ovat konsertissa kukin vuorollaan myös solistin osassa, jolloin aikansa suosikit saavat eri vivahteita, osin myös stemmasovituksina. Toukolan Perilliset- yhtyeen soundi muodostuu piano/urkusäestyksen, klassisen ja sähkökitaroiden, basson sekä rumpujen kompista. Suomalaisen iskelmän suosikit soivat usein myös harmonikan säestyksellä, niin tässäkin konsertissa.

Liput 15 €. Konsertilla kerätään varoja savonlinnalaisten nuorten ja lasten harrastustoiminnan tukemiseksi ja syrjäytymisen ennalta ehkäisemiseksi. Konsertin tuotto luovutetaan Hattu ry:n kautta em. tarkoitukseen.

Lippuvaraukset osoitteeseen hmarkus.paavilainen@gmail.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page