top of page

Tilojen varustelu ja esteettömyys

Ravintolatila

Kellarin ravintolaan mahtuu n. 50 henkeä. Se soveltuu esim. palaverien, pienten yleisötilaisuuksien tai vapaamuotoisten tapahtumien järjestämiseen. Tilassa on kahvila- ja kapakkakuntoinen akustinen piano, seinillä vaihtuvat taidenäyttelyt. Ravintola on avoinna iltapainotteisesti ja sinne on aina vapaa pääsy. Yksityistilaisuuksista ja pöytävarauksista ravintolassa vastaa Kulttuurihanat.

Kulttuurikellarin sali

Alakerran monikäyttöisessä salissa on 220 asiakaspaikkaa, joista noin 50 on seisomapaikkoja. Salin takaosassa 65-paikkainen nouseva katsomo. Permannon voi tyhjentää tuoleista ja pöydistä, ja siinä mahtuu vaikkapa tanssimaan. Salin sivuilla on sohvaryhmiä. Reilun kokoinen esiintymislava. Salissa flyygeli (Steinway & Sons C-227),  videoprojektori, perusäänentoistolaitteisto ja valotekniikkaa. Lavan verhojen takaa löytyy valkokangasmaalilla käsitelty seinä, jolle voi heijastaa kuvaa. Lavan takana säilytystilaa ja kulkureitit näyttämölle. Salissa himmennettävät valot. Backstage-tila erikseen, josta myös käynti suoraan kadulle. Salin vuokrauksesta vastaa Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Esteettömyys

Kulttuurikellarin ravintolatila on täysin esteetön ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Tilassa inva-WC. Kulttuurikellari on kahdessa eri kerroksessa, mutta ravintolasta pääsee alakerran salin ylätasanteelle lavaporrashissillä. Tilassa on kuitenkin useita portaikkoja ja nouseva katsomo, näin ollen kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua.

bottom of page