top of page

Tilojen varustelu ja esteettömyys

Ravintolatila

Kellarin ravintolaan mahtuu n. 50 henkeä. Se soveltuu esim. palaverien, pienten yleisötilaisuuksien tai vapaamuotoisten tapahtumien järjestämiseen. Seinillä vaihtuvat taidenäyttelyt. Ravintola on avoinna iltapainotteisesti ja sinne on aina vapaa pääsy. Yksityistilaisuuksista ja pöytävarauksista ravintolassa vastaa Kulttuurihanat. Kellarin ravintola on vammaiskorttikohde.

Tilassa on yleisön vapaassa käytössä 8m2 esiintymislava, Alto TX308- äänentoisto, Behringer Xenyx 1204FX-mikseri sekä lavavalaistus. Myös soittimia löytyy: kapakkakuntoinen akustinen piano, Yamaha F310 akustinen kitara, cajon, sähkökitara ja sähköbasso.

Sali 3-2_edited.jpg

Kulttuurikellarin sali

Alakerran monikäyttöisessä salissa on 220 asiakaspaikkaa, joista noin 50 on seisomapaikkoja. Salin takaosassa 65-paikkainen nouseva katsomo. Permannon voi tyhjentää tuoleista ja pöydistä, ja siinä mahtuu vaikkapa tanssimaan. Salin sivuilla on sohvaryhmiä.

Salissa on reilun kokoinen esiintymislava (syvyys 470cm, leveys 840cm), flyygeli (Steinway & Sons C-227), Gretch Drums Energy Street Kit, kontrabasso, videoprojektori, äänentoistolaitteisto ja valotekniikkaa. Lavan verhojen takaa löytyy valkokangasmaalilla käsitelty seinä, jolle voi heijastaa kuvaa. Lavan takana säilytystilaa ja kulkureitit näyttämölle. Salissa himmennettävät valot. Backstage-tila erikseen, josta myös käynti suoraan kadulle.

 Vuokrauksesta vastaa Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

(klikkaa pohjapiirros auki)
Sali lavalta 4_edited.jpg

Esteettömyys

Kulttuurikellarin ravintolatila on täysin esteetön ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Tilassa inva-WC. Kulttuurikellari on kahdessa eri kerroksessa, mutta ravintolasta pääsee alakerran salin ylätasanteelle lavaporrashissillä. Tilassa on kuitenkin useita portaikkoja ja nouseva katsomo, näin ollen kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua. Savonlinnan Kulttuurikellari on EU:n vammaiskorttikohde. A-merkinnällä varustetun kortin esittäjän avustajalla sisäänpääsy maksutta.

bottom of page