top of page

Kulttuurikellarin
Ravintola

5a5408cc-0e22-44eb-a653-c927d435cf56.JPG

Tervetuloa Kulttuurikellarin ravintolaan - illanviettoa persoonallisessa miljöössä! Iltaravintola sijaitsee Savonlinnan keskustassa Olavinkadun ja Kalmarinkadun kulmassa ja toimii 40-luvulla rakennetun Linnanhovin entisen elokuvateatterin pääsisäänkäynnin yhteydessä. Kotoisa sekä konstailematon tunnelma kutsuu sinut nauttimaan juoman ja ruoan lisäksi Kulttuurikellarin monipuolisesta kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta.

 

Ravintolan valikoimasta löytyy mm. laadukkaita viinejä, paikallista olutta, erikoiskahveja, haudutettua teetä sekä maukasta syötävää iltapalahengessä. Tarjolla on myös vaihtuvia makeita leivonnaisia. Kellarilta saattaa myös löytyä kaupungin paras kaakao!

 

Kulttuurikellarin ravintola on avoinna viitenä päivänä viikossa ja lisäksi aina tapahtumien yhteydessä. Keittiö suljetaan noin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Yli viiden hengen ruokaseurueille on hyvä varata pöytä ja tehdä ennakkotilaukset!

 

Ravintolassa on vapaassa käytössä  8m2 esiintymislava, piano, akustinen kitara, cajon, Alto TX308- äänentoisto, Behringer Xenyx 1204FX-mikseri sekä lavavalaistus. 

Kesäaikaan ja pyhäpäivinä poikkeuksia aukioloissa.

Kellarin ravintola:

ravintola@kulttuurikellari.com

044 322 7077

bottom of page