Kellarin tapahtumakalenteri

 • VAPAAT ÄÄNET: AINON + THREE DAYS OF FOREST
  pe 24. syysk.
  Olavin Jazz ry
  AINON ja ranskalainen Three Days of Forest kiertävät Suomea syyskuun lopulla. Vapaat äänet -agentuurin yhteistyössä Suomen Jazzliiton kanssa tuottama kiertue vie yhtyeitä ympäri Suomen, yhdessä ja erikseen. AINON ja Three Days of Forest esiintyvät Savonlinnan Kulttuurikellarissa 24. syyskuuta.
  Jaa
 • Café Barock Italiassa
  la 25. syysk.
  Café Barock / Kulttuuriyhdistys Ensemble Ny
  Ohjelmassa iloista italialaista barokkimusiikkia, trisonaatteja ja ground-sointukulkuihin perustuvia barokkisuosikkeja.
  Jaa
 • U R S U L A K U U L A: KAMERA KUIN KAULAKORU- näyttely
  ti 28. syysk.
  Ursula Kuula
  ”Olen kiinnostunut monenlaista kuvauskohteista, erityisesti metsän ja meren kutsu on hyvin vahva. Toisaalta taas hyvin arkisetkin asiat vetävät puoleensa, näen niissä yksityiskohtia, jotka jäävät ilman kameraa näkemättä. Kameran lisäksi mukanani minulla on usein kuvauskaverina lasipallo"
  Jaa
 • Keikkailta: ORCHESTRA NAZIONALE DELLA LUNA (Belgia/Suomi/Ranska)
  ti 28. syysk.
  Olavin Jazz ry
  Manuel Hermia – saksofonit, huilu ja bansuri, Kari Ikonen – piano ja moog, Sébastien Boisseau – kontrabasso, Teun Verbruggen – rummut
  Jaa
 • Ravintolassa: Polska Pop Up!
  to 30. syysk.
  Sirkka Kosonen & Katri Susitaival
  Sirkka Kosonen ja Katri Susitaival esittävät suomalaista ja ruotsalaista kansanmusiikkia rennossa konsertissa Savonlinnan Kulttuurikellarin ravintolassa. Soittimina haitari ja avainviulu. Yleisökin pääsee konsertin lopuksi mukaan joko laulaen tai mukana tuomallaan soittimella. Vapaa pääsy!
  Jaa
 • Klubi-illansuu Lehtosen hengessä
  la 02. lokak.
  Joel Lehtosen seura ry
  Kuulemme baritoni -laulua Kyösti Haatasen sävellyksiin, Taikkarilaisten omaa Putkinotko -musiikkia, lausujien ja lukijoiden kautta Joel Lehtosen tekstejä. Vietämme yhdessä kuunnellen ja keskustellen Lehtosen juhlavuotta. Tervetuloa!
  Jaa
 • Savonlinnan NNKY 110 v!
  to 07. lokak.
  Savonlinnan NNKY
  Olet tervetullut juhlimaan kanssamme 110-vuotista taivaltamme Kulttuurikellarille to 7.10. klo 18 kakkukahvien merkeissä. … ja rakkaus oli laidunmaa…
  Jaa
 • Keikkailta: Breaks at Dawns
  pe 08. lokak.
  Olavin Jazz ry
  Philip Holm - kontrabasso ja syntetisaattori, Heikki Hänninen - kitarat, Minna Koskenlahti - lyömäsoittimet ja huilu, Sanna Salonen - sopraanosaksofoni, bassoklarinetti ja mänkeri. Nina-Maria Oförsagd - live visuals
  Jaa
 • "On hetki ystävien..."
  la 09. lokak.
  Naiskuoro Bel canto
  Naiskuoro Bel canton tunnelmallinen ja svengaava syyskonsertti. Ohjelmistossa kotimaista ja kansainvälistä syksyisiin tunnelmiin vievää viihdemusiikkia.
  Jaa
 • ERJA LYYTINEN SONGBOOK – ELÄMÄNI LAULUKIRJA
  su 10. lokak.
  Bluesland Productions Oy
  Esitykset klo 17 ja 20. "Songbook - Elämäni laulukirja” on Erja Lyytisen kiertue, jolla kuullaan Erjan toivotuimpia kappaleita pohjautuen uuteen laulukirjaan.
  Jaa
 • Savonlinnan II kansanmusiikkipäivä
  la 16. lokak.
  Katri Susitaival ja työryhmä
  Savonlinnan kansanmusiikkipäivä tuo kuultavaksi monipuolisen kattauksen kansanmusiikkia lapsille ja aikuisille. Pääesiintyjänä iki-ihana Freija-yhtye solistinaan Maija Karhinen-Ilo.
  Jaa
 • Maija Anttila: SoLow
  pe 22. lokak.
  Maija Anttila
  Tässä tapahtumassa julkaistava SoLow-sovellus on Maija Anttilan ohjelmoima improvisaatiotyökalu, joka tuottaa vastausmelodioita ja säestävää harmoniaa akustisella soittimella soitettuun musiikkiin.
  Jaa
 • Jarkko Martikainen soolona "Ystävien taloissa"
  la 23. lokak.
  Kulttuurihanat
  "Ystävien taloissa - keikka tulee sisältämään lisää toivelauluja, levyttämättömien kappaleiden ensiesityksiä, askeleen laajempaa sointisävyjen kirjoa päin ja jotain, mistä en kaikkea tiedä vielä itsekään."
  Jaa
 • SADUN SIIVIN - dramatisoitu liedkonsertti
  pe 05. marrask.
  Maiju Vaahtoluoto
  Esiintyjät: mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto ja pianisti Minttu Siitonen. Esityksen ovat käsikirjoittaneet Maiju Vaahtoluoto ja Minttu Siitonen ja Martina Roos
  Jaa
 • Ruuskanen Railio Klubi: Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.
  pe 19. marrask.
  Maija Ruuskanen & Veera Railio
  Pauli Hanhiniemi, laulu & kitara, Veera Railio, viulu & laulu, Ville Rauhala, kontrabasso & laulu, Maija Ruuskanen, piano & laulu
  Jaa

Kulttuurikellarilla järjestävät tapahtumia useat yhdistykset, yksityishenkilöt ja muut tahot. Kysy lisätietoja ja lippuja suoraan tapahtumaan merkityltä tapahtumajärjestäjältä.